Golf Grip Koolitusabi Golf Club Käepide Swing Grip Koolitus Algaja Vasak Ja Parem Käsi Tava Abi Golf Kiik Treener Tööriist

€7.10 €4.97

Sku: w28402

Bullet Punkte:

1、Vastupidav ja Usaldusväärne : See golf koolitusabi on tehtud hea kvaliteediga materjale, mis on vastupidav ja ei libise.Seda saab kasutada pikka aega, ilma muretsemata kulumine.On usaldusväärne vahend, et parandada oma golf oskusi.

2、Õige Käte Asend: See golf koolitusabi aitab teil parandada oma käsi positsioneerimise klubi, mis on oluline hea hoos.See on mugav kanda ja sobib mis tahes parempoolne size.By kasutades seda abi regulaarselt, saab arendada lihaste mälu ja parandada oma golf oskusi.

3、Kaasaskantav Disain: See golf koolitusabi on väikesed ja kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda ja salvestada.Saab harjutada oma kiik kõikjal ja igal ajal see käepärane seade.

4、Suur Taotluse: Kas olete algaja või professionaalne mängija, see golf koolitusabi aitab teil kapten õige hoos asendi ja tehnika.See sobib meestele ja naistele igas vanuses ja tasemele.

5、Ideaalne Kingitus Golf Lovers: Kas see on Jõulud, Thanksgiving Päev, või mis tahes muu sündmus, see golf koolitusabi on suurepärane kingitus teie sõpradele ja peredele, kes armastavad golf.See aitab neil parandada oma kiik, täpsus ja usaldust muidugi.

See golf koolitusabi on mõeldud paremakäeline golfimängijad, kes soovivad parandada oma kiik ja täpsust.See on valmistatud vastupidavast materjalist, mis talub korduvat kasutamist.See on ka kaasaskantav ja lihtne teha ümber.Võite kasutada seda kodus, kontoris, või golfiväljakule.See sobib meestele ja peredele, kes armastavad golf.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Golf Treener

Värv: must, hall, kollane, roosa, punane

Pakkeleht:

Golf Koolitaja,*1tk

Mudeli Number Golf Treener
2 Mugav Golf Spordi-Tarvik
1 Mitte Tõsta Grip Treener Arestimine
Golf Koolitusabi golf grip
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Kummist

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *