1TK Golf Divot Remont Tööriistad Pigi Groove Cleaner Golf Golf Tarvikud, Multifunktsionaalne puttamisgriinil Kahvel koolitusabi

€9.44 €4.72

Sku: w29293

Bullet Punkte:

1.Pikaajaline Vastupidavus: Valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist, meie metall golf divot on väga kulumiskindel ja on kõrge karedus tasandil, tagades, see võib taluma sagedast kasutamist pikka aega, ilma et kergesti rooste eemaldamiseks.

2.Kasulik Vidin: Meie Metall Golf Divot tööriist on kaasaskantav.Viska see oma golfikott ja võtta seda teiega igal pool sa mängid.Oma väikese suuruse ja kerge disain teeb seda lihtne teha ümber, tagades oma rohelised on top seisukorras oma järgmise algul.

3.Ohutu Kasutada: õmblusteta Kogemus golf meie Metall Golf Divot, meisterdatud peen töö Tagab siledad pinnad ja servad, mis ei haiget oma käsi, mistõttu on ohutu kasutada iga kord, kui tabas muidugi.

4.Suurepärane Kingitus Idee: Suur golf tarvikud praktiline haljasaladel remont.Metallist Golf Divot tööriist peab-olema iga golfimängija, kes soovivad säilitada täiuslik kursuse ja muudab suurepärane kingitus idee golf lovers, kes tahavad hoida oma rohelised vaadates.

5.Laialdaselt Kasutatakse: Meie metall golf divot vahend kahekordistab nagu mugav õlle avaja, ja selle vastupidav disain võimaldab seda kasutada laialdaselt remont, rohelised, sise-ja välistingimustes kursused samasugused, mistõttu on asendamatu vahend ahne golfimängijad igal tasandil.

Golf lovers, meie kõrge kvaliteediga alumiiniumist divot remont vahend on väikesed ja ohutu kasutada.See mitte ainult ei paranda divots, kuid see ka kahekordistab nagu mugav õlle pudeli avaja lisatud mugavuse kohta rohelised.Täiuslik aksessuaar iga golfimängija!

Kirjeldus:

Materjal: alumiinium

Suurus: Pikkus 9.4 cm, 3.7 tolli, Laius 3,5 cm/1.38 tolline (Umbes)

Kaal: umbes 24g

Kasutusalad: golf tarvikud, haljasaladel remont

Omadused: kanda-vastupidavad, kõrge tugevus, anti-rooste

Pakkeleht:

1tk*Golf Roheline Kahvel

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *