Suurus 4/5 Kuma Pimedas Jalgpalli Helendav Jalgpalli Pallid Öö Hõõguv Peegeldav Maahokikepid Väljas Süttib Mänguasi Kingitused Poistele Lapsed

€11.55 €6.94

Sku: w49925

Spetsifikatsioon

Toote nimetus: peegeldav soccer ball

Materjal: TPU+EVA

Vooder: Marli kaetud kummist vooder

Värv: Värviline

Kirjeldus: Nr 4 Nr 5

Suurus 4: (620-650 mm) / (2.44-2.6 tolli)

Suurus 5: (680-700 mm) / (2.68-2.75 tolli)

KIRJELDUS

LAHE DISAIN: holograafiline hõõguv soccer ball saab kiiresti ligi meelitada silm ja teha sa vaatad lahe ja enesekindel.See on standard, koolitus-jalgpall pall, võite vabalt näidata oma jalgpall oskusi soccer valdkonnas.

KVALITEET MATERJALI: See peegeldav jalgpall pall on valmistatud niiskuse wicking peegeldav PU komposiit nahk, pehme ja vastupidav

UNIKAALNE KINGITUS: Teie fotod ja videod hõõguv soccer ball on ideaalne jagamise sotsiaalvõrgustikes või kuskil mujal jagate sisu internetis.See on suurepärane kingitus iga jalgpalli fänn.

LAIALDASELT KASUTATAKSE: soccer ball ise ei sära, ta ainult peegeldab valgust!Peegeldav soccer ball sobib jalgpall igas vanuses mängijatele.Te võite kasutada seda igapäevases praktikas ja puhke-eesmärkidel.

PEEGELDAV EFEKT: valgust kiirgav osa pall on mõeldud high-tech fluorestseeruv materjal.See võib peegeldada valgust öösel nii kaua, kui seal on valgusallikas, nagu päikesevalgus, tuled, taskulambid, mobiiltelefoni, flash, jne.All tugev valgus, kasutatud paar minutit, helendus on ühtlane ja võib kuma jaoks 1-3 tundi, tundub väga lahe.

Toodete Nimekiri:

1*Helendav soccer ball

1*Täispuhutav komplekt

Tänan tähelepanu eest, Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

Materjal PVC
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *