Palli Omanik Kott Kaasaskantav Talje Rippuvad Palli Ladustamise Kott, mille Pannal on Universaalne Sportlikud Nahast Vöö Golf Vedaja

€11.66 €8.16

Sku: w83218

Bullet Punkte:

1.Vastupidav Materjal: Meisterdatud suurepärased materjalid, selle palli kott kott ei näita märke kulumise igal ajal kiiresti.Kui kulumiskindel välisilme loob kogenud vaata.Vaevata lihtne puhastada ja ideaalne igaühele, kes soovib kvaliteetset aksessuaar oma golf vajadustele.

2.Elegantne Disain: stiilne disain, see palli kotti, kott täiesti täiendab oma riided golfiväljak.See on varustatud piisavalt ruumi.Ideaalne golfimängijad kõigi oskuste taset.

3.Mugav kaasas Kanda: See palli kotti, kott saate lisada see oma vöö või golf club kotti, nii saate teha seda koos teiega, kui mängivad golfi.Hotellis on vastupidav metallist konksud ja on kiiresti avada ja sulgeda, mistõttu on lihtne teha ja juurdepääsu oma pallid.

4.Suur Võimsus: Kunagi otsa ruumi golfiväljak jälle see kott kott, mis mahutab 2 golfi, 1 roheline sang ja 3 teesi, pakkudes piisavalt ruumi, oma varustus.

5.Suurepärane Kingitus: See palli kotti, kott ei ole just golfimängijad.See on mitmekülgne ladustamise võimalus oma väljas fitness käik liiga.Plus, see muudab suur kingitus sportlik sõbrad ja pereliikmed.

Ideaalne koolituse, konkurentsi ja praktika, meie palli kotti, kott lihtsalt peab oma vöö või golf club kotti ja mahutab täiendavaid punkte.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Golf bag

Kaal: 198g

Pakendi suurus: umbes 10x7.3x6cm/3.94x2.87x2.36 cm

Palli suurus: umbes 10x5x5cm/3.94x1.97x1.97 cm

Pakend: valge kast

Materjal: PVC

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakk Nimekiri:

Palli kott kott*1

Tees*3

Roheline kahvel*1

Golfi Pallid*2

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *