Magnet Male Mängu Laste/täiskasvanute Lõbus Interaktiivne malelaual Kehtestatud Haridus-Magnet-Male Sobib Pere Kogunemised

€6.06 €1.33

Sku: w49323

Lõbus Laua Magnet Mäng Mitmekülgne Gameplay Haridus-Kabe Mäng Intellektuaalse Arengu Kaasaskantav malelaual Peen Viimistletud Pere Kogumine

Funktsioon:

1. Peen Viimistletud: Magnetic male mäng on meisterdatud peen lõng, nii malenuppude ja tükid kiidelda, elegantne ja rafineeritud välimus.Hoolikalt poleeritud, nad eritama mõttes kõrge kvaliteedi.Mitte ainult see disain suurendada visuaalset naudingut mängu, kuid see lisab väärtust nagu laekuva punkt.

2. Magnet Disain: Magnetic male mängu iseloomustab magnetvälja mõju disain, luues tugeva sideme tükki ja juhatuse.Magnetid stabiilsuse tagamiseks tükki liikumise ajal, vältides nende kukkumist ja on ümberasustatud.Naudi turvalisem ja ümbritsevale mängukogemuse.

3. Mitmekülgne Mäng: Kus on mitu mängu transpordiliigid, magnet-male mäng sobib nii laste haridus mängida ja täiskasvanud tabletop meelelahutus.Lapsed võivad parandada oma mõtlemist, otsustamis -, ja strateegilise planeerimise oskusi gameplay.Vahepeal täiskasvanud mängijad saavad nautida ja väljakutseid, põnevust pakub.

4. Pere Potentsiaaliühtlustus: Haridus-kabe mäng on ideaalne bonding hetki seas pere liikmed.Lapsevanemad võivad ühineda oma lastega mängides, pakkudes võimalusi haridus-arendus-ja interaktiivne pere aeg.Tugevdada vanema-lapse suhe ja luua püsivaid mälestusi koos.

5. Haridus-ja vaimne Areng: Kaasaskantav malelaual edendab loogilist mõtlemist, mõtlemise võimeid ja kontsentratsiooni lastel.Nad analüüsida olukordi, aimata oma vastase käike, ja tegema optimaalseid otsuseid.See puzzle mäng parandab nende luure-ja õppimise oskus.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Soovitan Vanus: 6+y

Suurus: 265.00x185.00x50.00mm

Suurus: 10.43x7.28x1.97inch

Nimi: Magnet Male Mäng

Materjal: Sponge raamat+magnet

Mudel: Sponge Köis/Tross(Valikuline)

Märkus:

Värvi tarvikud on juhuslik ja ei ole täpsustatud.Palun lugege hoolikalt enne ostmist.

See sisaldab väikeses tarvikud ja teravate objektide, ja lapsed peaksid olema kaasas täiskasvanud lõpule.Palun hoolitseda laste eest ja vältida vee allaneelamist.

Sest ekraani pikslite arv on erinev, võib-olla on väike värvi erinevus.

Kuna erinevaid mõõtmismeetodeid, seal võib olla lubatud viga 1-3cm.Sponge Köis: 20pcs x Mängu Magnetid, 1 x Mängu Kirjeldus, 1 x Mängu Sponge, 1 x Mängu Trossi, 1 x Magnet Ladustamise Kott

Köie: 20pcs x Mängu Magnetid, 1 x Mängu Kirjeldus, 1 x Mängu Trossi, 1 x Magnet Ladustamise Kott

suurus 265.00x185.00x50.00mm
Vastuvõetav Dropshipping
Lõbus Laua Magnet Mäng Haridus-Kabe Mäng
Soovitan Vanus 6+y
Vanus >3 Aastat
Päritolu Mandri-Hiina
Nimi Magnet Male Mäng
Brändi Nimi APWIKOGER
Magnet Male Mäng Magnet Lauamäng
Materjal Magnet
Saadaval Dropshipper
mudel Sponge Köis/Tross(Valikuline)

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *