Soojus-Kindad Meestele, Hingav Ekraani Touch Kindad Talvel Suusa Kindad Naiste Talve Soojad Kindad Multifunktsionaalne Amortisaatorid

€9.72 €6.80

Sku: w52799

Meie Talve Sõidu Kindad on ideaalne lahendus, et hoida oma parem käsi soe sõidu ajal.Käeulatuses on puutetundlik ühilduvad ja mugav disain, ei pea muretsema, ebamugavustunne ajal oma töölesõit.Meie läbimõeldud disain tagab soojuse ja osavust.

Kirjeldus:

Nimi: Veekindel Talve Kindad

Materjal: Polüester

Värv: Must, Hall

Toote Suurus: M, L, XL

On olemas: iga Päev/cycling/väljas, jne

Eelised: Puutetundlik ekraan/soojust/löögikindlus ja kulumiskindlus

Pakkeleht:

1 Paari Veekindel Talve Kindad

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Multi Eesmärkidel: Vaevata rahuldada oma erinevate aiandus vajab see multi-funktsionaalne matt.See hõlbustab lihtne puhastamine, niitmine, ja hydroponics ümberistutamine samas ka osalise pinnase ning pakkuda mugavat platvormi mitmeotstarbeline kastmine: ideaalne siseruumides aiandus ja kodu hoidmine.

2.Mugav Ekraani Touch: Kasutada oma mobiili eemaldamata oma kindad.Meie veekindel talve kindad funktsioon kahe elektrilised kiust kangad, mis on tundlik ekraanid, mis tagab lihtsa operatsiooni tšilliga tingimused.

3.Parem Jõudlus: Meie talve kindad tõhusalt kaitsta oma käed karm talv elemendid, mille disain hingav ja vastupidav kõrge tihedusega nailon kangast.Soe fliis vooder ja käepaela lisada soojust ja mugavust ajal väljas tegevusi nagu jalgrattasõit.Soojas ja kaitstud külma tuule need kindad.

4.Veekindel Mugavus: need veekindlad talvised kindad, mida saab lahendada mis tahes ülesanne, iga ilmaga.Sisseehitatud veekindel kott, suure tihedusega õmblused ja veekindlad materjalid vältida vihmavee leke ja hoida käed kuiv ja mugav.State-of-the-art disain tagab, sa ei pea muretsema märgade kätega samal ajal kui sa töötad.

5.Läbimõeldud Disain: Need veekindlad talvised kindad on pehmed ja mugavad, ei ärritab nahka.Nad on läbimõeldud ribad taga, mis suurendavad ohutust öine rattasõit.Nad on ka pael, pael, mis võimaldab reguleerida elastsus vastavalt oma eelistustele.

Materjal velvet
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *