Hammustada Häirete Karpkala Kalapüügi Elektroonilise Kalapüügi Hammustada Häire Näitajad Smart Karpkala Kalapüügi Varustust Klipp Kalapüügi Kellad Eest

€7.48 €5.23

Sku: w140076

Kirjeldus:

Kalapüügi Hammustada Alarm on mõeldud näitaja ja heli alarmi seadistamine, lubab, et ei jäta ühtegi kala hammustada, on ideaalne öine kalapüük, ja teeb suurepärane kingitus öö kalapüügi algajatele ja kalapüügi armastajad.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Kalapüük Hammustada Alarm

Suurus: umbes 7.8 x 2.8 x 2,5 cm/3.07x1.10x0.98inch

Pakendi Suurus: umbes 11x8x3.5cm/4.33x3.15x1.38inch

Kaal: umbes 50g

Toide Mode: kasuta 3 AG13 (LR44) nuppu patareid (kaasas)

Valgustus: sinine

Funktsioonid: puhvri häire on suur tõenäosus, et vähendada valehäirete, Koos öise püügi häire kerge kasutada päevasel ajal ja öösel.

Pakkeleht:

1* Kalapüük Alarm

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Funktsionaalne Disain】: Ideaalne öö, kalapüük, Kalapüük Hammustada Alarm on mõeldud näitaja ja heli alarm seade, mis võimaldab teil, et ei jäta ühtegi kala hammustada.

2.【Tihedalt Klipp】: Kalapüük häirekella väldib kiirustada tõstmise pärast kala hammustada, pakub lihtne paigaldus tänu pandla, et on piisavalt stabiilsed, et vältida vette kukkumist.

3.【Täpsem】: Karpkala Püük Indikaator Kella heli alarmi peale tõmmates jõud on möödunud perioodi puhvri mõju, mis pakub sulle täpsemat teavet.

4.【Suur Tundlikkus】: Kiirgab märguande heli kui kala on konks, Kalapüük Alarm Led Valgus aitab ei jäta ühtegi võimalust püüda kala tänu oma kõrge tundlikkus.

5.【Mitmekülgsed kasutusvõimalused】: Sobib eri tüüpi õngeridvad, Kalapüügi Häire muudab suurepärane kingitus kalapüügi algajatele ja kalapüügi armastajad.

Magnet Kalapüük no
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *