Kalasöödaks Õngitsemise Vahend Kala Meelitada Värvikas Kalapüügi Spiraalrattad Raske Ostmisele Raske Sööt Magevee Kalapüük

€3.69 €2.58

Sku: w28511

-Kuum kalasöödaks Õngitsemise Vahend Värvikas Kalapüügi Spiraalrattad Raske Ostmisele jaoks Merevees Kalapüügi -Kuum

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Terav kolm piik heegelnõel: kalapüük lusikas meelitada on varustatud rooste-tõend, terav kolm piik konks, milles on tugev läbida võimu ja ei ole lihtne kala põgeneda.

Suurepärase tulemuse: Need lusikas landid nii spin ja vänderdama, ning nad ei pruugi alati spin samas suunas.Mis järsult vähendab joone , kuid endiselt kõik, välklamp, mida võiks taha.

Atraktiivne Lusikas Landid: - Reflective metallist landid, mis peegeldab valgust kõrgetel sagedustel päikesevalguses.Värviline ja mustriline metallist lusikas mürksööt on lihtsam kohapeal röövloomad.See parandab võimalusi püüdmine nii palju kalu kui võimalik.

Lai Kohaldatavus: üldine kalapüük lures jaoks soolase ja magevee, Ideaalne ookean, järv, veehoidla, tiik ja oja.

Pärast-service: Kui teil on küsimusi pärast toote, võtke julgelt meiega ühendust ja me pakume teile rahuldavat vastust.

Kirjeldus:

Karbi Suurus:12.5*6*2.5 cm

Kaal koos Kasti: sagedusel 92,5 g Pakett Sisaldab:

1 Kast * Kalapüügi Peibutis

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

Kategooria Meelitada Komplekt
Päritolu Eesti
Positsioon Ookeani Kalapüügi Paat, Ocean Beach Kalapüük, JÄRV, Jõgi, Veehoidla Tiik, oja, Ookeani Rock Kalapüük

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *