Peitlid Hoon Juhend Kinnitusseadmete Metallist Nurk Teritaja Puidu Peitlid Serv Teritus Nurga Juhend Abrasiivseid Vahendeid

€13.46 €8.34

Sku: w40484

Peitlid Hoon Juhend Kinnitusseadmete Metallist Nurk Teritaja Puidu Peitlid Serv Teritus Nurga Juhend Abrasiivseid Vahendeid 1. Peitlid teritaja on valmistatud vastupidavast alumiiniumist.Täiesti kaetud anti-rooste värvi, ei ole lihtne rooste, kauakestev ja vastupidav.

2. Keerates kruvi-cap reguleerimiseks kruvi laius.Nende teritamiseks juhend sobib peitlid alates 3mm kuni 47mm laius, ja lennuk triikrauad alates 34mm, et 79mm laius.

3. Teritus nurga alt saab accurated, et määrata kasutades teritamine kinnitusseadmete, kohandades vahend projektsioon.Kui peitlid projektsioon 30mm 30 Kraadi ja 40mm 25 Kraadise nurga all, planeiron projektsioon 38mm 30 Kraadi ja 50mm 25 Kraadise nurga all.

4. Disain, asendades tavalised terasest ratas ratta laager, kasutades sujuvamalt.Selle hoon juhendis täpselt teritama serva oma tööriistad tõttu töötavad nägu oli hoolikalt töödeldud.

5. Hoon juhend saab kasutada puidu peitel, höövel, tera, teravam, graving nuga, lennuk Raud, korter peitlid, edge teritamiseks.Ja kasutada lihtsalt töötab nii oilstones ja waterstones.

Kirjeldus:

Kinnitusvahemik: 0-55mm

Kohaldamisala: peitlid, nikerdamiseks nuga, lihvimisaparaadid

Peamine thruster: kahe laagri

Värv:Sinine

Materjal:malm

Pakendi Sisu:

1* Peitlid Hoon Juhend Kinnitusseadmete

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *