1tk 13.7 CM 27g Kalapüügi Peibutis Hukku Wobblers Raske Kunstlik Sööt 8 Segmendi Swimbait Ühine Sööt Kalapüügi Tarvikud

€1.91 €1.28

Sku: w22730

Kirjeldus:

Suurendada oma õngitsemise mängu meie Multi-Segment Meelitada.Mõõte-13.7 cm ja kaaluga 27g, selle tõetruu raske sööt on mõeldud jäljendada liikumise ja välimus päris kala.12 eredad värvid valida, see kiusatus on mitmekülgne ja tõhus vahend, et meelitada kalapüügi harrastajatele.

Kiusatus pakub multi-segment disain, mis võimaldab realistlik ujumine tegevus.Iga segment on seotud vastupidavad ja painduvad liigesed, mis võimaldab sujuv ja elutruu liikumise vees.See elutruu liikumise tõmbab mitmesuguseid röövkalu ja suurendada oma võimalusi edu saagi.

Meisterdatud kvaliteetseid materjale, see kiusatus on ehitatud taluma külmavärinad kalapüük.Vastupidav ehitus tagab selle vastupidavuse ja pikaealisuse, mistõttu on usaldusväärne kaaslane teie kalapüük seiklusi.Terav ja korrosiooni-vastupidavad õnged tagada hookset ja vältida kala põgenemist.

Oma erksa ja pilkupüüdev värv, see kiusatus on väga nähtav vee -, tõhusalt, et haarata tähelepanu lähedal kala.Selle tõetruu välimuse ja realistlik ujumine tegevuse muuta see vastupandamatu jaoks röövkalade leida, suurendada oma võimalusi edu saagi.

Multi-segment peibutis on ideaalne laia kalapüügi keskkonnas, alates mageveejärved merevees lahtedes ja jõgedes.See sobib suunatud erinevate röövkalade nagu ahven, haug, forell, walleye, ja rohkem.Kas olete kogenud merikurat või algaja, see kiusatus on oluline vahend oma võidelda kasti.

See multi-segment meelitada sobib laia kalapüügi meetodeid, sealhulgas petmine, valu ja laadimiseks.See on mitmekülgne ja tõhus vahend, mis aitab teil kohaneda erinevate kalapüügi tingimused ja suurendada oma võimalusi edu saagi.

Toote nimetus: Multi-punkti kalasöödaks

materjal: plastik

Värv: nagu pildil

Suurus: nagu pildil

Pakend sisaldab: 1* Sõlmtehnikas Kalapüügi Peibutis (valikuline)

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

Kogus 1 tk
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Marbit
Positsioon Ookeani Kalapüügi Paat, Ocean Beach Kalapüük, JÄRV, Jõgi, Veehoidla Tiik, oja, Ookeani Rock Kalapüük
Mudeli Number JM034
Kategooria MEELITADA
Tüüp SWIMBAIT&ÜHISE SÖÖT

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *