Päike Müts Meestele Lai Nokk Kalapüük Müts Kaela Klapp Kaas Mehed Naised Matkamine Safari UV Päikese Kaitsega Suvel Aiandus Beach Camp F7E2

€4.70 €3.05

Sku: w26798

Toote nimetus:Sun Protection Kalapüük Ratsutamine Müts

Toote Mõõdud:

Mütsi ümbermõõt: 55-58cm/21.65-22.83 aastal

Nokk 7cm/2.75 aastal

Mütsi kõrgus: 9cm/3.54 aastal

Sall: 20cm/7.87 aastal

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote Materjal:polüester

toote omadused:

1. Meeste suvine päike müts: See päike müts on spetsiaalselt mõeldud meestele, et pakkuda optimaalset kaitset päikese kahjulike kiirte ajal kuuma suve jooksul.Oma laia ääreni pakub piisavalt varju, varjestus oma nägu otsese päikese eest.

2. Väljas kalapüük müts: See müts on ideaalne väljas tegevusi nagu kalapüük.Tema funktsionaalne disain hõlmab suur nokk, et mitte ainult kaitseb teie nägu, vaid ka aitab hoida päikese välja oma silmad, mis võimaldab teil keskenduda oma kalapüügi kogemus.

3. UV kaitse: Meie päike müts on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis pakuvad suurepärast UV-kaitse.See tegelikult plokid kahjulike UVA ja UVB kiirte eest, vähendades ohtu, päikesepõletuse ja pikaajaline naha tekitatud kahju pikaajalist päikese käes.

4. Hingav ja mugav: müts on mõeldud hingavast materjalist ja ventilatsiooni süsteemi edendamiseks õhuvoolu ja hoia pea jahe ja mugav isegi kuuma ilmaga.See pakub reguleeritav rihm kohandatud sobima, tagades maksimaalse mugavuse ajal väljas tegevust.

5. Stiilne ja mitmekülgne: See päike müts ühendab funktsionaalsuse stiil.See pakub klassikaline ja ajatu disain, mida saab kergesti siduda mis tahes vabaaja-või välistingimustes riided.Kas sa lähed eest matkata, beach trip, või lihtsalt nautida rahulikult kõndida, see müts on mitmekülgne aksessuaar, mis lisab tunda, stiil, kaitstes teid päikese eest.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab:

1 tk päikesekaitse Kalapüük Ratsutamine Müts

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

Mudeli Number Päikesekaitse Kalapüük Ratsutamine Müts
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu MEHED
Funktsioon nokats
Materjal Polüester
Muster Tüüp Tahke

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *