Kokkuklapitavad Telkimine Väljaheites Telkimine Kokkupandav Tool Väljaheites Alumiiniumist Kokkupandavaid Väljaheites Telkimine Tool Väljas Backpacking Väljaheites Eest

€55.66 €20.59

Sku: w38453

Ajaviiteks selle telkimine väljaheites, mis on lihtne ladustada ja lahti.See võtab neli-jala struktuuri stabiilsus ja vastupidavus.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, ta talub pikka aega kasutada ja karmid ilmastikutingimused.

Kirjeldus:

Nimi: Väljas kokkuklapitavad väljaheites

Materjal: alumiinium sulamist + 600D Oxford riie

Kaal: umbes 700g (kui tegelikud tingimused)

Suurus: (ligik.)51*39*39cm/20.08*15.35*15.35 aastal

Pakkeleht:

1 x Kokkuklapitavad Telkimine Väljaheites

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Stabiilne ja Vastupidav Väljaheites: See kokkuklapitavad väljaheites on valmistatud alumiinium sulamist ja 600D Oxford kangast, mis on tugev ja kauakestev materjale.Te võite istuda, see väljaheites mugavalt ja nautida oma camping trip.

2.Kiire ja Mugav Setup: väljaheites kaasas benji juhtmed, et ühendada raami vardad, mis võimaldab avada snap.Selleks, et korda see tagasi, lihtsalt võta pandlad ja parkima sinna istme nurgad.

3.Mugav ja Käepärane: See kokkuklapitavad telkimine väljaheites on suurepärane kaaslane igale väljas armastaja.See on ladustamise kott koos käepideme, et saab istuda, sest see on vastupidav ja hubane.Samuti on see kerge ja kompaktne, seega saate korda see üles ja teha seda koos sinuga mugavalt.

4.Tugev Kandevõime: nelja-jala disain ja vastupidav raam, see kokkuklapitavad telkimine väljaheites saab kanda palju kaalu ja seista, loksutades või kukkumine.

5.Lai Rakendus: Kas sa lähed BBQ, rannas, reisimine, matkamine, väljas, või püügiretke, võite alati esitada käesoleva kokkuklapitavad telkimine väljaheide koos sinuga.See on kerge, kaasaskantav ja lihtne seadistada.Saate nautida mugavust ja mugavus istub kõikjal soovite.

Päritolu Mandri-Hiina
Koos Lamp Omanik või Mitte No
Koos Ülestõstetav Seljatugi või Mitte No
Murra No
Koos Pull Sööt Salve või Mitte No

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *