2X GFCI Asendamine Pistiku Ühendamine 3-Prongs 15A, 3-Juhtmed Maa Süü Circuit Tita RCD Kaitse MEID Pistik

€32.45 €19.46

Sku: w11968
Kategooria: Elektriseadmed

[Lihtne Paigaldada]Maa süü circuit tita ülepingekaitsmed.Lihtsalt vastavalt ühendage 3 tk juhtmed ühine kruvid märgitud BLK (live wire), GRN (maa traat) ja WHT (null traat).Seejärel kruvi alla ja sulgege kaas.

[Ohutus Lekkekindlad]Asendades teie üldine pistikust võimu vahend selle GFCI Plug, et kaitsta teid ja teie seadmed alates elektrilöögi.kui leke elektri toimub, GFCI pistik võib katkestada vooluringi automaatselt jooksul 0.03 sekundit.Auto-reset, kui leke on kõrvaldatud.

[Vastupidav], Tahke materjal ja vastupidav disain-ehitus, ehitatud taluma raske kasutada.Ei ole vaja raisata palju raha, et saada uusi seadmeid pärast kasutamist see asendus pistik.

[Selged Juhised]Toite indikaatortuli kustub, kui GFCI reisid, võimsus, katkeb või GFCI on lahti ühendatud.Katsetada ja kasutada, muudkui ühendan, vajuta TEST nuppu, märgutuli peaks olema välja lülitatud; vajutage RESET nuppu, et kerge peaks olema.

[Laialdaselt]Asendamine GFCI pistik on laialdaselt kasutatakse kõige kodumasina ja elektrilised tööriistad üksus, nagu pesumasin, konditsioneer ja föön.Vaadake seda youtube ' i videot ja saate teada, kuidas seda installida.https://www.youtube ' is.com/watch?v=M32ADqoeF8k

Pistiku Tüüp: USA Pistik, see kehtib ka Kanada, India, Mehhiko, Tai, Taiwan, Usa, Filipiinid ja nii edasi.

Värv: must

Materjal: plastik

Pakendi Sisu:

2 x GFCI Asendamine Pistik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *