9Pcs/Komplekt 2KW 5KW hõõgküünal Remont Komplekt 12V 24V Õhu Diisel Parkimine Kütteseadme Osade Remont Vahend Paigaldamise, Eemaldamise Vahend, hoolduskomplekt

€2.85 €1.63

Sku: w17869
Kategooria: Elektriseadmed

Omadused:

*Kõrge Kvaliteediga Materjal: Valmistatud vastupidav ja praktiline kõrge kvaliteediga materjal, tagades pikaajalise kasutamise.

*Kompaktne ja Kerge: tema kompaktne ja kerge disain, see auto õhku kütteseadme kit on lihtne paigaldada ja ei lisa lisakoormust teie sõiduki.

*Energiasääst: See auto õhku kütteseadme komplekt on ette nähtud energia-kokkuhoid, pakkudes tõhus küte, samas vähendades elektritarbimist.

*Kiire, Kütte-ja Kõrge Temperatuurikindlus: tihendid ja sõelad, koos 12V kuma pin pistik, pakkuda kiiret kütte-ja kõrge temperatuuritaluvus, tagada kiire ja tõhus kütte-autos.

*Ohutu ja Keskkonnale: väga hea keemiline vastupidavus ja no kiirguse inimese keha, see auto õhku kütteseadme kit pakub ohutu ja keskkonnasõbraliku kütte lahendus teie auto jaoks.

Tehnilised andmed:

Osa Nimetus:Glo w Plug Remondi Komplekt

Materjal: Metall

Suurus:Nagu näitab

Värv:Mitmevärviline

Võimsus: 2-5KW

Pinge: 12V/24V

Pakendi Sisu:

2x 2KW Tihendid

2x 5KW Tihendid

2x hõõgküünal Põletada ekraan

1x Eemaldamise Korja

1x hõõgküünal eemaldamise pesa

1x hõõgküünal sisestuspink

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Brändi Nimi NIGHTKIST
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *