Parkimine Kütteseade U Bracket Base Roostevabast Terasest U Kanduri Paigaldus Omanik Roostevabast Terasest U Kanduri Paigaldus Omanik Väline

€15.82 €11.08

Sku: w18324
Kategooria: Elektriseadmed

Otsin vastupidav ja usaldusväärne alusraamiga oma parkimine diiselmootorite kütteseade?Otsida enam kui see U bracket base!Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, see konsool on ette nähtud, et kindlustada tõhus kõige parkimine soojendamiseks turule.Tema põhjendatud disain tagab lihtne paigaldada erinevaid kohti ja ruume.

Toote nimetus: Parkimine kütteseade fikseeritud sulg

Materjal: Roostevaba teras

Värv: hõbedane

Sobib: Kindlaksmääramist, parkimine soojendus

Mudel, mida kasutatakse: Universal

Nimekiri:

Auto Soojendus Baasi alusraamiga x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitmekülgne Kasutamine: Meie Auto Soojendus Baasi alusraamiga on loodud sobima kõige parkimine diiselmootorite soojendid, toitlustus erinevaid mudeleid ja erinevate rakenduste.Multi-ruumiline montaaž, see pakub hea paigaldamise kogemus.

2.Stabiilne ja Ohutu: See sulg võib kergesti toime tulla konarlik teedel ja vältida kütteseade nihe, ümbermineku ja muud õnnetused.See annab tugeva kaitse ja tõhusalt tagab parkimine kütteseade.

3.Tugev ja Vastupidav: Tänu täppistöötluses ja kvaliteetne roostevabast terasest materjal, see auto soojendus baasi alusraamiga on ehitatud viimase ja talub äärmuslikke temperatuure.

4.Lihtne Paigaldus: alusraamiga on mõistlik disain, mis võimaldab teil installida auto soojendus kiiresti ja turvaliselt.Lihtsalt järgige juhiseid ja lihtne paigaldus samme.

5.Usaldusväärne Disain: See auto soojendus baasi alusraamiga on disainitud sobima parkimine diiselmootorite kütteseade ja vältida mõjutavad normaalset sõiduki kasutamine.Vaadata mõõtmed joonistamise enne ostu veenduge, käitise asukoht ja ruumi on mõistlikud.

Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Usaldusväärne Disain
Tüüp Elektriline Küttekeha
Osad Kokkupanek
Riik/Regioon Auto Tootmine HIINA

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *