18 Pack 12X12in Segatud Värve PVC Liim Cutting Mat Base Plate Vahend Pad Cricut Uurida Air/Air2/Tegija Masin DIY

€66.25 €43.72

Sku: w68391
Kategooria: Tööriistad

18 Pack 12X12in Segatud Värve PVC Liim Cutting Mat Base Plate Vahend Pad Cricut Uurida Air/Air2/Tegija DIY Masin Cutting mat 12x12 tolli töötab ideaalselt Cricut Maker 3/Tegija/Explore 3/Air 2/Air/Üks.Neile, kes tööd käsitöö-ja muid projekte, mis vajavad palju lõikamine, asendamine lõikamine matt teeb oma unistused teoks.

Tänu uue unikaalse liim, xinart lõikamine matid on nr halb lõhn ja need kestavad kaua. 12x12 tolli cutting mat on lihtsalt õige summa kleepuv.Lihtne kasutada, kui te kleebite materjali lõikamine matt, nad leiaks oma kujunduse ilusti, maha koorida lihtsalt ilma igasuguste pisar üldse.

Kerge käepide cutting mat 12x12 tolli on kasutatud kergeid materjale, nagu näiteks külalisteraamatu paberi -, printeri paber, kerge cardstock ja muude õhukeste materjalide, meie lightgrip lõikamine matid pakkuda pole-tõsta liim, mis tegelikult käepidemed ja vabastab kergesti.cutting mat 12x12 tolli on ideaalne laia keskmise kaalu materjalide, sealhulgas muster paberil, cardstock, pärlmutter paberist, vellum, htv vinüül, glitter raud-kohta, jne.

Tugev haare cutting mat 12x12 tolli pakub tugev liim pinnale ideaalne kindlustada raske-paksusega materjale.lõikamine matid saab kasutada paksu cardstock, faux nahast, puitkiud -, plakat pardal, vaht, kangas, jms.

Kangas grip cutting mat 12x12 tolli on spetsiaalselt projekteeritud, et tagada kangad lihtne release, töö laiemat kangast, puuvilla, vilt ja nahk.

Värvus: Roheline+Roosa+Sinine+Lilla

Materjal: PVC

Pakendi Sisu:

18 x Lõikamine Matid Cricut Tegija

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Tüüp Aia-Tööriistade Osad
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *