Universaalne vee drilling rig bracket nurga reguleerimine trelli sulg

€202.97 €190.80

Sku: w73502
Kategooria: Tööriistad

Kallid kõigile klientidele:

1. Tere tulemast meie poodi.Kui teie koht on kaugel, sa pead maksma serveri eest.Väga kaugetes riikides osa laevandus tasu võib maksta, ja meie klienditeenindus võtab teiega ühendust pärast seda, kui te tellida.

2. Kui toodet on suur pakendi või kauba on suur, see ei saa vedada, õhu-või väljendada, kuid ainult mere-või rongi.Tavaline oodatav tarneaeg on 2-3 kuud, palun oodake kannatlikult.Kui pakk lahkub meie lattu, see ei tagastata juures on.Täname oma arusaamist.

3. Suurte veoste pakendid raske pakett, laevandus või tasuta kohaletoimetamine kuvatakse kuulutus on viide CNF hind pocountry ja piirkonna teile manustada, välja arvatud sihtsadama lõivu-ja tollimaksu.Pärast pakett jõuab thecan korja oma paketi sadamas ise [või leiad tollivormistuse ameti hakkama cu:tollivormistuse küsimused teile ja pakkuda oma paketi).

4. Kui pakett jõuab teie tolli, palun maksta makse esimese ja korja see üles, me ei kanna mingit tollimaksu või

tollivormistuse ei suuda tõttu ostja ei maksta tollimaksu, ja kaup tagastatakse või hävitatakse,ei ole toetuse väljamakseid.Täname mõistmise.

5. Kui tarne teave, mida teil on ebatäpne, mille tulemuseks kättetoimetamise ebaõnnestumise klient kannab kõik ülesanded.Kui te aadressi muuta, siis tuleb tasuda aadressi muutmise tasu on $38.

6.Korea klientidele kui ka Tšiili kliendid, palun jätke oma tulumaksu ID-kaardi number, kui tellimuse eest tavaline saadetise.

Universaalne vee drilling rig bracket nurga reguleerimine trelli sulg

适合110 130 160 180 190钻孔机的支架

单台含包装重量:8-9KG左右

Tüüp Muud
Mudeli Number 110
Kasutamine Kodus DIY
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *