Divinations Laudlina Salapärane Muster Astrologys, Tarot Kaardid, Laudlina Altarid, Riie Divinations Mäng Aksessuaar 094C

€7.69 €5.62

Sku: w65043

Omadused:

Salapärane mustri disain: See Tarot laudlina on mõeldud koos teema moon, pentagrams ja sunrises, luues salapärane ja põnev keskkond.See muster ühendab element looduses ja energia universumid, meelitades paljud inimesed, kellele meeldib fantaasia ja Abstraktne kunst.

Teha lapp, pehme ja naha sõbralik, vastupidav ja pestav, mistõttu on see täiuslik tabel lapiga Tarot näidud, meditatsiooni ja muude vaimsete praktikatega.

Seda saab kasutada ka vaip, ja te saate lihtsalt hangub see thumbtacks.Suur igaüks, kes väärtused vaimne side ja tahab, et luua ilus ja mõtestatud ruumi oma kodus või stuudios.

See altarid, laudlina kasutatakse astroloogiline vaip, tüdruk, magamistuba või laudlina kolm magamistuba, tuba, witchcrafts komplektid, India kaunistused, ja kandilised lauad.

Kasutage seda Altarid Lapiga seatud toon teie päeva praktikas, kas sa oled sooritades Tarot lugemine, mediteerides, või lihtsalt enjoyings hetk rahu ja arutelu.

Tehnilised andmed:

Materjal: kemeja

Stiil: 203/204

Suurus: 50x50 cm (19.68x19.68inch)/60x60cm (23.62x23.62inch)/75x75cm (29.53x29.52inch)

Pakett Sisaldab:

1x Tarot Kaardid, Laudlina

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *