20g Auto Scratch Remover Kit Auto Kere Värvi Remondi Poleerimine Taastavat Kleebi Sponge Õrnalt, Eemaldades Remont Vahend Auto Tarvikud

€6.60 €3.30

Sku: w35143
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Bullet Punkte:

1. Kiire Nullist Remont: Vastu kõrge-tech remondi tehnoloogia, see auto värvi kriimustuste eemaldaja saab kiiresti taastada esialgse värvi ja läike teie autole.Seda saab tõhusalt eemaldada kerge kuni mõõduka kriimustuste ja tee oma auto särama jälle.

2. Nullist Remont ja Rooste vältimiseks: See auto kriimustuste eemaldaja on mõeldud auto värvi kriimustuste, mis aitab teil remont kriimustuste, vältides samal ajal kriimustuste roostetamist.See hoiab ka värvi pinnad on pikaajaliste läikiv.

3. Taastada Auto Värvi Läige: Kasutades unikaalset vaha valem, meie auto scratch remover kit taaselustab ilu oma auto värvi.See sisaldab veekindel valem, mis takistab edasist kahju, tagades püsiva kaitse ja sära.

4. Tõhus ja Praktiline: Kõrvaldada kriimustusi kergesti kasutades meie auto värvi kriimustuste eemaldaja.Laialdaselt kasutatakse scratch vaha takistab edasist kahju ja remont vale kriimustusi, veeplekid, küünte read, ja peente kriimustuste, jättes oma auto otsib uut.

5. Mugav Auto Värvi Remont: See toode on käsna lihtne rakendus ja on kaalult kerge ja kaasaskantav.See on ideaalne auto hooldus kodus ja saab taastada algse värvi oma auto värvi.

Kirjeldused:

Eemaldada auto kriimud lihtsalt ja kiiresti meie kaasaskantav auto scratch remover komplekt.Hüvasti vale kriimustuste ja tere läikiv viimistlus.Kiire remont auto kriimustusi!

Tehnilised andmed:

1. Net sisu: 20 (ml)

2. Sobib ainult remont väikesed kriimud autod.

Pakkeleht:

1tk* Auto nullist remont vaha

1tk* Käsn

Märkus:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, mõned pildid kauba võib olla väike värvi erinevus, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Toote Laius 7cm
Brändi Nimi vvcesidot
Toote Tüüp Poleerimisvahendid
Toote Kõrgus 5cm
Erilised Omadused Auto Nullist Remont Sõidukitele
Toote Maht 20 (ml)
Kirje Pikkus 13cm
Toote Kaal 50g
Mudeli Nimetus Auto Scratch Remover
Materjali Tüüp Auto Nullist Vaha
Päritolu Mandri-Hiina
Väline Testimine Sertifitseerimine ce

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *