Rooste Eemaldaja Metallist, Universaalne, Metallist Rooste Eemaldaja Värvi Rooste Muundur Krunt Auto Rooste Eemaldaja Spray 100ml Metalli Pinnale

€10.54 €5.27

Sku: w40528
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Bullet Punkte:

1. Kiire Rooste Eemaldamine: Kergesti eemaldada rooste plekke ja oksiidi kihti ja chrome ' i ribadeks, selle võimsa Metallist Rooste Eemaldaja.Kiiresti tulemusi vaid minutit, renoveerida ja taastada oma sõidukite ja esemed on imelihtne.

2. Taasta Chrome Plating: Meie metall rooste eemaldaja saab tõhusalt eemaldada pinda oksüdeerumise ja taastada sära ning kroomitud osade, kuid mitte koorimine välja lülitatud või kahjustatud osad.

3. Sobib Mitmekesine Sõidukid: See metallist rooste eemaldaja on professionaalselt kohaldatakse erinevaid mudeleid autod, Maasturid, pakiraamid ja kroom ribad.Seda saab tõhusalt lahustada ja eemaldada rooste, taastada esialgne läige metallist, ja vältida corroding.

4.Muretu Rooste Eemaldamine: See metallist rooste eemaldajat on lihtne kasutada.Lihtsalt kohaldada seda, et chrome osi, mis vajavad remonti ning pühkige seda ettevaatlikult.See eemaldab rooste ja taastada sära minutit.

5. ong-Kestev Kaitse: Säilitada täiuslik ilme sõiduki takistades kroomitud osad keerates kollane uuesti või oksüdeerivate.Meie Metall Rooste Eemaldaja vormid kiht kate, mis pikendab selle kasutusiga, pakkudes pikaajalist kaitset ja tasakaalustamata vastupidavus.

Kirjeldus:

Meie rooste eemaldaja metallist kiiresti eemaldab rooste ja hoiab ära oksüdeerumise kohta kroomitud osad.Täiuslik remont MAASTUR pakiraamid kui chrome plating ei ole maha koorida.Kehtivad kõik kroom osad vajavad remondi-ja taastada oma välimust.Hüvasti inetu rooste meie võimas valem.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Chrome plating renoveerimine esindaja

2. Toote materjal: vedelik

3. Toote kaal: 110g

4. Toote suurus: umbes 3,5*14.5 CM (1.37*5.70 tolli)

Pakkeleht:

1*Auto Rooste Eemaldaja

Erilised Omadused Taasta Chrome Plating
Toote Tüüp Rooste Muundur, Rooste Eemaldaja & Rooste Vältimiseks
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 110g
Toote Maht 100ml
Materjali Tüüp Vedelik

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *