15ml Anti-Fog Agent Spray Prillid Defogger Tahke Riikide Anti-Fog Agent Puhastid ujumisprillide kasutamine Klaasist Objektiiv Sukeldumine Maskid

€8.66 €4.33

Sku: w34602
Kategooria: Veesport

Hoidke oma tähelepanu kristall-selge visioon!Meie 15ML ujuda jõllitama anti-fog spray saab kasutada kuni 130 korda tagades sa kunagi ei jäta hetk basseinis.Sobib kõigile physiques, vältida lekkeid ja kergesti läbi.Lihtsalt kandke õhuke kiht peale kaitseprillid täielikku selgust.Ujuda julgelt!

Kirjeldus:

Nimi: anti-fog agent ujumine kaitseprillid

Koostis: Kondensatsiooniproduktid Soola/Ränihappega/Muudetud Silaan/Sulfaat

Maht: 15ml

Mõõtmed: 8.6*2.3*2.3 cm/3.39*0.91*0.91 tolli

Pakk nimekiri:

Anti Fog Spray Kaitseprillid*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Selge Visioon: See anti fog spray takistab efektiivselt udustamine ujumine kaitseprillid koos täiustatud nano-anti-fog tehnoloogia, tagades saab nautida ujumine ilma distractions.

2.Usaldusväärne Anti-Fog Kaitse: Säilitada kristall-selge nägemus 3 tundi meie ujumisprillide kasutamine anti-fog spray.Selle stabiilse koostis tagab pikaajalise ja kestva jõudluse.Iga 15ML pudel võib pakkuda umbes 130 kasutab, ja see on resistentne kõrgel/madalal temperatuuril.

3.Kasutajasõbralik: Tunda end nagu kodus, kasutades meie anti-fog spray mõeldud isikud, kellel on erilisi füüsilisi vajadusi.Kellel ei ole kahju inimese naha või silmade, ujuda enesekindlalt ja ilma et oleks vaja muretseda.Naudi selget nägemust ilma kirbe lõhn või ärritus, kasutades meie toodet.

4.Ülim Mugavus: See anti-fog spray ujumisprillide kasutamine annab parema kaitse koos rõngastihendiga, mesilaste plaaster, ja lekkimiskindlates kruvi pudel suus.Selle stiilne, värvikas pudel keha hoiab ära vedeliku leket ja võimaldab väsimatu kaasaskandmiseks.Peen lekkimiskindlates disain tagab muretu kasutuse.

5.Lihtne Taotlus: Saavutada selge visioon ilma probleemideta meie anti-fog spray.See on lihtne ja mugav kasutada-lihtsalt kandke õhuke kiht ühtlaselt ujumisprillide kasutamine.Nautige katkestusteta ujumine, ilma et oleks vaja loputada või oodata spray kuiv.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *