Anti-Fog Ja Veekindel Retro-Stiilis Vabasukeldumisega Mask Sukeldumine Veealune Kalapüük Mask Sukeldumisvarustus

€34.97 €19.23

Sku: w110731
Kategooria: Veesport

Kui on ühe objektiiviga scuba diving mask classic retro ovaalse kujuga.See klassikaline retro-stiilis vabasukeldumisega mask on uusversiooni populaarne sukelduda mask on '50s.

Hotellis on kriimustuskindel karastatud klaas on mõlemad selguse ja-ohutuse ja kummi seelik ja rihma suur pitsat ja mugavus.

Kui kaasas kergesti reguleeritavad pandlad.

Suur veealuse fotograafia mask, lemmik sukeldumine traditionalists.Klassikaline mask freedivers armastajad, kuid ideaalne ka sukeldumisega.

Nimi:Sukeldumine Prillid

Kohandamise ulatus:snorgeldamine, sukeldumine

Sobib rahvas:noored täiskasvanud

Nüüd on varustatud anti-fog film, palun õrnalt pisar esimese kihi kaitsva kile, sisemine karastatud klaasist enne kasutamist, teine kiht saksa anti-fog film on lisatud sukeldumismask.Palun kaitsta maski ajal hästi kasutamiseks tulevikus Suurendada kõvadus akna klaasi mask, nii et see ei ole lihtne olla kahjustatud transportimise ajal ja kasutada.

Äsja paranenud uus versioon anti-fog ravi, efekt on hea ja kestab kaua

Teade:

Stiil kohaldamisel, anti udu film saab ainult vältida uduseks muutumise ennetamiseks, mis on peamiselt tingitud hingamine harjumusi sukelduja ise, Kuna sukeldumisel on kõrge riskiga tööstuse, sa pead minema ametliku koolituse institutsioon koolituse ja õppimise enne sukeldumist, koolituse või vaatamisväärsustega. (oluline)

Värv:Must

Materjal:pvc+roostevaba teras+karastatud klaas

Suurus:Üks Suurus (Nägu WidthGreater kui 12CM)

Pakendi Sisu:

1 * Sukelduda Mask Ja Snorkel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kohaldatava Inimesi Unisex
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *