Elektroonilise Summeri Mahtude Korrigeerimine Hoiatus Õngeridvad Öösel Tuled

€7.08 €4.53

Sku: w33923

Omadused:

OOTDTY

Digitaalse kalapüügi hammustab häire on peab olema karpkala kalapüügi harrastajatele.Oma traadita edastamise tehnoloogia, see hoiatab teid, heli või vibratsiooni, kui kala hammustab, tagades sa oled alati teadlik.

Valmistatud vastupidavast materjalist, see kalapüük hammustab alarm on ehitatud taluma karme tingimusi, mistõttu on ideaalne igasugune kalapüük keskkond.Tundlikkuse reguleerimiseks vastavalt oma vajadustele, et mahutada erineva suurusega kala hammustab.

Mõeldud nii anglers, see wireless kalapüügi hammustab häire sobib kõigile, kes soovivad kalapüügiga.Kas sa oled hobbyist või professionaalne, see seade muudab teie kalapüügi kogemus.

Võtke öö kalapüügi järgmisele tasemele digitaalse kalapüügi hammustab häire.Selle LED valgustus ja heli/vibreeriv signaalid annavad selgelt märku, kui kala hammustab, võimaldades teil nautida põnevus öö kalapüük.

Installige see kalapüük hammustab äratus oma euroopa õngeritv ja tasude kohta oma kalapüügi Ideaalne öö kalapüügi oma usaldusväärseid LED tuled ja vibreeriv teateid.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Värv: Nagu Pildil

Pakendi Kaal: umbes.80g

Suurus: Nagu Pildil

Pakett Sisaldab:

1tk Fishing Söötasid Alarm

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Magnet Kalapüük no
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi ROSWHEEL

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *