Golf Hakkurit Nonslip Käepide Teleskoop Võlli Golf Club Õigus Vasakukäeline Golf Club Vastupidav Kuulitõukaja Võlli Golf Kuulitõukaja-Lapsed Ja

€53.96 €26.98

Sku: w29769

Vaadates, et parandada oma lühikese mängu?Meie golf hakkurit klubi on teleskoop korrigeerimine täpne kiiged ja mugav, hingav grip, mis resistid, mis on peksmine.Ideaalne väljas spordi-ja amatöörid samasugused.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Golf Hakkurit Klubi

Materjal: tsingi sulam

Värv: must

Suurus: pikim umbes 94cm/37.01 tolli, lühim umbes 56cm/22.05 tolli

Kaal: umbes 465g

Pakkeleht:

1 x Golf Hakkurit Klubi

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Reguleerida nii Nagu Vaja: See golf hakkurit klubi kaasas linnukesed ja teleskoop reguleerimine, nii saab lihtsalt muuta, pikk, kui vaja.See sobib täiskasvanutele ja lastele erinevad kõrgused ja oskuste taset.

2.Täiustatud Haarduvus Stabiilsus: golf hakkurit klubi kummist libisemiskindlad käepide tagab ületamatu haare stabiilsuse, mis võimaldab teil kiip, täpsus ja usaldust, tagades optimaalse mugavuse ja hingavus.

3.Vastupidavust Suurendada: Ehitatud tugev tsingi sulam teleskoop masti, see golf hakkurit klubi suudab taluda raskeid tabamusi ning kesta aastaid.Kohanda oma pikkuse vastavalt oma kõrguse ja asendi ja nautige täiustatud mugavust ja täpsuse kohta muidugi.

4.Reisi Sõbralik: Tõsta oma mängu see golf hakkurit klubi.Oma reisi kasuta disain võimaldab teil kergesti pack see oma seljakoti või auto ja mängu ajal väljas sportimiseks.Haara seda igal ajal, kõikjal ideaalne mugavuse lennult.

5.Paranenud Kontroll: Parandada oma lühikese mängu see golf hakkurit klubi, mille eesmärk on aidata teil tabanud kaadrid ümber roheline.Kas olete algaja või professionaalne, see klubi on suurendada oma usaldust ja vähendada oma skoor.Suurepärane kingitus tahes golf entusiast.

Sugu Unisex
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *