Pihuarvuti Bideest Pihusti Tualett - Reguleeritav veesurve Kontroll 26cm * 12cm * 2cm Vannitoa Tarvikud

€19.04 €8.76

Sku: w29726
Kategooria: Kodu

Omadused :

*【Parem Isikliku Hügieeni】, Et bideest tualett on parim valida põhja puhastamine, et parandada isiklikku hügieeni,eriti naistel raseduse ja menstruatsiooni tsüklit.Käeshoitav Bideest Pihusti on ühe käega, ergonoomiline disain võimaldab teil lihtsam puhastada teie ees või taga, mis on rohkem hügieeniline kui kasutavad wc-paberit.

*【Sobib Teie Bideest Suurepäraselt:】a G1/2(ca. 0.8") ühendus bideest voolik, ja 7/8" ühendus veevarustus, mistõttu on kooskõlas kõige standard suurusega bideest pihustid ja bideest manuseid.

*【LEKI-TASUTA Paigaldus】, Et bideest ventiili funktsioonid plastik-liides, mida on lihtne paigaldada ja hoiab ära lekked.Kaasas kaks seibid - üks 7/8" Väliskeermega konnektor ja teine nagu backup - tagab tugeva ja turvalise tihendi paigaldamise ajal.

*【Mitmel otstarbel】pihutoodete bideest ei töötab ainult siis kui riie mähe prits, pet dušš, autopesula , lilled Prits, baby suplemine dušš,wc pihusti pesumasin, hügieeniline prits,eriti kedagi, piiratud liikumisvõimega tõttu , artriit, sünnitust või vigastusi, mis on ideaalne eakatele täiskasvanud.Suur puhastus bideest pihusti komplekt kogu perele.

*【Sulgeklapp】 sujuv ja usaldusväärne käepide on sile tegutseda, see võimaldab teil kontrollida või sulgeda vee juurdevool kergesti, mistõttu on ohutu ja mugav võimalus lastega leibkondadele.

Tehnilised andmed :

*Toote Nimetus:Roostevaba teras wc spray set

*Materjal:Roostevaba Teras

*Suurus:26cm * 12cm * 2cm

*Värv:hõbedane

Pakendi Sisu :

1*Bideest Spray

1*voolik(1,5 m)

1 Wc Bideest Omanik Prits

Märkus :

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Koputage ava Ühe Augu
Päritolu Mandri-Hiina
Spary Tüüp Horisontaalne

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *