Nutikas Elektrooniline veearvesti Ekraan DC5V Madal energiatarve Digitaalne Ekraan Vooluhulgamõõturi Akutoitega

€49.71 €39.77

Sku: w39485
Kategooria: Kodu

Põhiparameetrid

Toote mudel: elektrooniline vee arvesti

Mõõtepiirkond: 0.1-9999L

Pinge: DC5V

Temperatuuri vahemik: -99~999°

Arvu klahve: kolm võtmed

Liides mudel: SM-3P, SM-2P

Pakett loetelu: Intelligentne elektrooniline veearvesti*1tk(ilma vee pealevoolu andur).

TEGUTSEDA ILLUSTREERIVAD

üks.Nupp määratlus

Võtmed vasakult paremale on seade klahvi "SET", pluss-märgiga klahvi " + " ja miinusmärk key "-".Kaks.kuva juhised

1. TemperatureThe temperatuuri vahemik on -99°-999°, unit C tähendab Celsiuse temperatuuri, F tähendab Fahrenheiti temperatuuri.Temperatuuri ühik võib olla sisse lühikese vajutades "+" nuppu.

2. Kasuta aega/vooluhulk displayIn voolumõõturi mode, see automaatselt võta voolu kiiruse ekraanil, kui seal on vesi voolab, ja kogu aeg näidatakse, kui puudub vesi voolab (ainult kellaaeg kuvatakse vee surve režiimis).Aeg kokku ühik PÄEVAL tähendab päeva ja TUNDI tähendab tund.Aeg üksus saab sisse pikk vajutades "+" nuppu.Ühik vooluhulk l / minutis tähendab "liitrit/minutis", ja GPM tähendab "gallonit/minutis", mida saab sisse lühikese vajutades "-" nuppu.Kuvatakse praegune liideste arv muud liidesed: 00 tähendab, K-väärtus seadistus interface (K sätete kohandamine).

3. Võimsus reminderThe toite märgutuli on ikoon ekraanil vilkuma, kui aku tühjeneb, milles palutakse kasutajal vahetage aku.Ei ole see, mis kuvatakse, kui aku on täielikult laetud.

4. Kraan animatsioon (ainult vooluhulga arvesti režiim)Kui vesi on avastatud, kraan animatsiooni hakkab näitama, vee tilgad.

5. Kuva kogu vee tarbimise ja voolu rateThe kokku vee tarbimine on väljendatud liitrit ühik L ja gallonit GAL-i ja seade saab edasi.Kui kogu vee tarbimine on väiksem kui 10000L (või GAL), on see täpsusega kaks kohta pärast koma.Kui kogu vee tarbimine on suurem kui 9999.99 L (või GAL), väärtus pärast koma on varjatud.Maksimaalne mõõtmine on 999999L (märkus: põhineb tõuseb, kui üksus on määratud, et GAL, see on ka kustutatud 0, kui üksus on määratud, et 999999L, mis on, see on kustutatud 0, kui see on salvestatud 219969GAL).

6. K-väärtus seadistus iseloomu (K SEADISTUS), K-väärtus seadistus märk kuvatakse sisenedes K-väärtus seadistus interface.

7. Kogu voolu iseloomu (KOKKU) (flow meter mode only), Kui süsteem töötab voolumõõturi mode, kogu voolu iseloomu kuvatakse peaakent.

Kolm:Seadistus ja kasutajaliidese kirjeldus

1. Peamine liides ja seaded all peamine liides

Märgid KOKKU, kokku, veetarbimine, temperatuur, kokku kasuta aega, jne.kuvatakse peaakent.

Peamine liides, pikk vajutage "SET" klahvi, et määrata kogu kasutus aja jooksul.Pärast pikka vajutage "SET" nuppu, esimene number kogu kasutus aja on flash, lühike vajutades "+" vilkuv arv suureneb 1 võrra; lühike, vajutades "-" vilkuv number vähenevad 1; lühike vajutage "SET" klahvi, et aktiveerida Järgmine number.Pärast seade, pikk vajutage "SET" nuppu salvesta seadistus.

Märkus: Kui seade on kogu kasutus aja, vaikimisi on tundides.Kogu kasutamise ajal voolumõõturi režiim ja kasutamine kokku aega vee all meeter režiim on sõltumatud.

2. Seadete all K-väärtus seadistus interface ja K-väärtus seadistus interface (ainult vooluhulga arvesti režiim)

Kui süsteem töötab voolumõõturi mode, lühike vajutage "SET" klahvi üks kord peamine liides hüpata K-väärtus seadistus interface.

Märke "K SEADISTUS", liideste arv 00 ja K väärtus näidatakse vastavalt K-väärtus seadistus interface.

K-väärtus seadistus interface, pikk vajutage "SET" klahvi, et määrata K väärtus.Pikk vajutage "SET" nuppu, esimese numbri K väärtus vilgub, lühike vajutage "+" vilkuv arv suureneb 1 võrra; lühike vajutage "-" vilkuv number vähenevad 1; lühike vajutage "SET" klahvi, et aktiveerida järgmine Number.Pärast seade, pikk vajutage "SET" nuppu salvesta seadistus.

Neli, muu

1. Süsteemi magada mehhanism (ainult vooluhulga arvesti režiim)

Kui kasutate akut liides toide, et säästa elektrit ja parandada aku eluiga, süsteem sisestage seisvate riik, kui keegi töötab ja ei ole voolava vee kaudu.Pärast sisenemist seisvate riik, ekraan automaatselt hüpata peamine liides ja säilitada kuvamise funktsioon.Kui seal on vesi voolab läbi, see automaatselt ärkama ja sisestage mõõtmine riik.

2. Reset kogu vee tarbimine

Seal on RESET sümbol tagaküljel circuit board, ja seal on kaks kontaktide kõrval.Kui süsteem on sisse lülitatud, lühike-circuit kaks kontaktid ja süsteem selge kokku veetarbimine

On Nutikas Seade no
Materjal Plast
Rõhk Madal Rõhk
Standard või Mittestandardse STANDARD
Struktuur Dıaphragm
Päritolu Mandri-Hiina
Temperatuur Meedia Normaalne Temperatuur
Meedia vesi

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *