Jõulud Sulepea Dekoratsioon Jõuluvana Teenetemärgi Ornament Sulepea Laekuva Säästa Pliiatsi Omanik Ladustamise Kasti Lapsed Kingitus

€26.33 €11.85

Sku: w23742

Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see pliiats ladustamine on ideaalne hoida oma pliiatsid korraldatud ajal, lisades puudutus puhkus cheer oma laua taga.Suurepärane kingitus valik lastele, sõpradele ja perekondadele.Tuua rõõmu sel hooajal!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Santa Pliiatsi Hoidja

Toote materjal: vaik

Toote mõõdud: (ligik.)9*12.5*15cm/3.54*4.92*5.91 aastal

Toote pakendamine: (ligik.)18.5*11*16.5 cm/7.28*4.33*6.5 aastal

Toote kaal: umbes 500g

Toodete Nimekiri:

1*Santa Pliiatsi Hoidja

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Rõõm: Rõõm hooajal meie Santa Pliiatsi Omanik!Võluv Santa Claus kujuline disain infuses oma tööruume Jõulud vibes, hoides samal ajal oma pliiatsid.

2.Pliiatsi Salvestamine: Salvestage tabel ruumi ja korraldada oma pliiatsi see Santa pastakahoidja.See lisab ka veidi jõulumeeleolu oma laua taga.sa võid kergesti leida neid selles Santa pastakahoidja.

3.Trahvi Materjal: Tõsta oma töölaud koos käesoleva Santa Pliiatsi Omanik!Meisterdatud kvaliteetseid vaik, et resistid, mis on hääbuv, on vastupidav ja lõbus viis hoida oma pliiatsid korraldatud kõigi pühade pikk.

4.Mitmekülgne Abimees: Hoidke oma pliiatsid ja riistad olemas koos Santa Pliiatsi Omanik, mis mahutab harjad, kahvlid, lusikad, ja rohkem.Ideaalne lisades pidulik puudutada oma laua taga.

5.Pidulik Kingitus: Tõsta puhkus decor meie Santa Pliiatsi Omanik, ideaalne kingitus Jõulud, Thanksgiving, või mõni eriline päev.Meisterdatud vastupidav, lihtne-to-puhas vaik.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *