Kirjutusvahendi Hoidja Kott Armas Panda Kirja Kosmeetika Ladustamise Kott, Meik Korraldaja Kott Huulepulgad Meik Pintslid Kirjatarvete Kott

€8.88 €4.43

Sku: w116625

See meik omanik juhul sobib igaüks, kes tahab, et mitte kaotada oma essentials.See kahekordistab üles nii pliiatsi hoidja puhul, mistõttu on imeline kingitus lastele ja täiskasvanutele.Lihtne teha ümber oma seljakoti või rahakott, see rebenemiskindlast juhul hoiab teie meik või pliiatsid organiseeritud ja kergesti kättesaadav.

Tehnilised andmed:

Materjal: Polüester

Suurus: umbes 190×90×60 mm /7.48 x 3.54×2.36 tolli

Ideaalne ladustamiseks meik tarvikud ja kirjatarvete

Mõeldud õpilastele, üliõpilastele ja lastele

Pakkeleht:

1tk* Panda penaali

Vaata rohkem toote detailid

1.Armas Kirjatarvete Aksessuaar: Saada valmis pühade meie armas panda penaali kott!Ideaalne kingitus õpilastele ja täiskasvanutele.Ideaalne iga kord - back to school aastavahetus, Jõulud, ja Tänu.

2.Funktsionaalsust Suurendada: See penaali kott muudab pliiatsi omanik kaardile, mündi, huulepulk või ehted korraldaja snap.Salvestada ja juurdepääsu oma essentials kergust.See on praktiline ja stiilne lahendus oma igapäevaseid vajadusi, mis teeb teie elu lihtsamaks ja mugavamaks.

3.Tõhus ja Organiseeritud: Säästa aega ja vältida kaotanud esemed meie penaali kott.Pliiatsi hoidja kott kaitseb oma kirjaplank, kui kahekordne tõmblukk ja avar kupeed pakuvad lihtsat juurdepääsu ja piisava mälumahuga.

4.Kaasaskantav ja Mugav: Tooge oma kirjutamise vahendid ja meik essentials kuhugi see kaasaskantav ja kerge penaali kott.Ideaalne nii igapäevaseks kasutamiseks ja reisida, see mahub lihtsalt oma rahakott või seljakott, tagades organiseeritud ja kiusame vaba juurdepääsu oma essentials.

5.Kauakestev ja Usaldusväärne: Meie penaali kott on valmistatud pestav, rebenemiskindlast ja endurable polüester kangast.See on ajaproovile, samas sujuv lukuga võimaldada lihtne avada ja sulgeda.See anti-scratch kott on suurepärane meik vedaja oma rahakott.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Mudeli Number Armas Panda Suure Mahutavusega (Pastapliiats, Pliiats Juhul
Tüüp Kirja Omanikud

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *