Akvalangiga Sukeldumine Kaelapaela Kinnitamine Ülestõstetav Kevadel Kaelapaela Kinnitamine Roostevabast Terasest Kevadel Rullis Kaelapaela Kinnitamine Quick Release Lukk Sukeldumise Tuled

€40.74 €14.67

Sildid - Akvalangiga Sukeldumine Kaelapaela Kinnitamine

Sku: w21300
Kategooria: Veesport

Kirjeldus:

Professionaalne Utility: Ideaalne kaitse kaamerad, tuled, tööriistad ja raadiod selles, sukeldumine, kalapüük, paadisõit, ja tööstuslikes rakendustes.

Vastupidav Materjal: Ta võtab 316 roostevabast terasest, vedru -, köie-ja PP lindid, ja on õmmeldud super vastupidav topelt lõng, korrosiooni-vastupidav, suure elastsusega, tugev sitkus, ja tugev tõmmates jõuga.

Mitu Värvi: Kas sa oled mures nähtavust hämaras valguses või lihtsalt tagada oma setup koordinaadid, neli eri värvi valikud tagada, mahub mingit vajadust.

Omadused:

Toote materjal: 316 roostevabast terasest + kevadel trossi + PP lindid

Toote suurus: 1.2-1.5 m/47.24-59.05 pärast venitus

Toote kaal: umbes 0,2 kg

Toode värv: must, roheline, sinine, oranž

Toote omadused: suur elastsus, tugev sitkus, tugev tõmmates jõud

Pakkeleht:

Sukeldumine kaelapaela kinnitamine clip*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Veniv Coil: scuba diving kaelapaela kinnitamine saab venitada kasutada, see võib mahutada kuni 60 lbs, toetab vastupidav topelt õmmeldud nailon ja raske ABS pandlad.Ulatub kuni 59 cm.

2.Veekindel Materjal: sukeldumine kaelapaela kinnitamine koos klamber on valmistatud 316 roostevabast terasest kõva ABS lukk, vedru -, köie-ja pp lindid.See on pikk kasutusiga ja võib olla sa pikka aega.

3.Lai Kasutusala: Kas see on kaamerad, tuled, tööriistad ja raadiod või sukeldumine, kalapüük, paadisõit, ja tööstuslikes rakendustes, dive kaamera kaelapaela kinnitamine annab sulle ekstra ruumi, et kindlustada neile.

4.Anti-Kadunud Struktuur: veealuse kaamera kaelapaela kinnitamine on väga hea anti-kadunud omadused.Oma kaamera ja olulisi objekte võib olla ka fikseeritud võtmehoidja ohutuse tagamiseks oma punkte.

5.Lihtne Lahtivõtmine: scuba diving coil kaelapaela kinnitamine on kiirkinnitusega pannal, mida on lihtne lahti võtta, ilma juhendamine professionaalne, ja lahtivõtmise protsess on väga lihtne.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *