Dielektriline Määre 5TK Veekindel Määre Kõrgel Temp Grease on Mitmeotstarbeline Elektri-Silikoon Määre Kleebi Mere Määre

€11.04 €5.51

Sku: w19727
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Dielektrilised Sünteetiline Määre on säilitusaine, mis aitab teie auto ukse töötavad sujuvalt ja vaikselt.See annab kaitse niiskuse ja õhu, ja suurendab osa sitkus.Kohaldada seda kiire reageerimine ja pikaajaline jõudlus.

Suurus: 5*5*10cm/1.96*1.96*3.14 tolli

Nimi: Dielektriline Määre

Nimekiri:

Dielektriline Määre *5tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupanu hape corrosions: See silikoon dielektriline määre takistab happe corrosions, niiskuse ja mustuse, mis mõjutavad teie elektriühendused.

2.Mitmel otstarbel: See dielektriline määre sobib erinevate elektriliste või mehaaniliste seadmete jaoks.Te võite kasutada seda teie auto katuseluuk, rada, auto ukse käik ja rohkem.

3.Müra vähendamiseks: moodustades ühtse määrdeained film, see dielektriline määre saab kaitsta auto osade kulumist ja tungida kiiresti kiire reageerimine.

4.Kaitse niiskuse ja õhu: See dielektriline määre tihendid välja vee ja õhu metalli pindasid, mis takistab neil corroding ja halveneb aja jooksul.

5.Suurendada kõvadus osad: kohaldades käesoleva dielektriline määre, saate suurendada sitkus ja vastupidavus oma osad kõrge temperatuuri ja rõhu all, mis vähendab kulumist.

Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 60g
Erilised Omadused Ohutu Kõrge Temp Grease Automotive Määrded
Toote Tüüp Rooste Muundur, Rooste Eemaldaja & Rooste Vältimiseks

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *