Auto Detail Brush Eemaldatav Kahekordne Pea Auto Üksikasjalikult Pintslid Paneel, Konditsioneer Katiku Klaviatuur Multi-Funktsiooni

€5.46 €2.73

Sku: w43860
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Kirjeldus:

1. Kvaliteetne PP ja microfiber lapiga materjali, paindlik ja kulumiskindel.

2. Eemaldatav topelt juht disain, lihtne puhastada.

3. Võimas tolmu eemaldamise võime.

4. Lai rakendus, lihtne teha.

Kirjeldus:

Nimi: Auto Üksikasjalikult Harjad

Materjal: PP, microfiber lapiga

Suurus: 6.29x1.37inch/16x3.5cm

Laius: umbes 28g

Värv: valge, hall

Pakkeleht:

1*Üksikasjalikult Pintsel

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Materjal: Me vastu kvaliteetseid PP ja microfiber lapiga materjali, et teha selle Üksikasjalikult Pintsel.Teha on väga paindlik ja super pehme.Vastupidav ja kulumiskindel.

2.Unikaalne Disain: teeme Detail Brush eemaldatav kahekordne pea.Teha saab kergesti puhastada.Ja harjased on kindel ja mitte lihtne kukkuda, mistõttu saab kergesti eemaldada tolm.

3.Võimas Tolmu Eemaldamine: Me teeme 3tk microfiber lapiga meie Auto Üksikasjalikult Pintsel.See võib tungida väikesed ja sügavad pragudeta kergesti eemaldada tolmu neilt.Harjased on laiem puhastus vahemikus.

4.Ulatuslik Kasutamine: Sobib kasutada puhastada oma auto interjööri või välispindade nagu auto õhuavad, armatuurlauad, rattad, või muudes valdkondades.Võite kasutada ka meie Auto Üksikasjalikult Harjad puhastada rulood või klaviatuure.

5.Sobivad: Kerge ja kaasaskantav.Meie Üksikasjalikult Pintslid on tehtud väike suurus 6.29*1.37 tolline/16*3,5 cm.Teil on võimalik salvestada see mugavalt ja ei võta palju ruumi.

Elemendi Läbimõõt 0.0inch
Päritolu Mandri-Hiina
Kirje Pikkus 0.0inch
Toote Laius 0.0inch
Toote Kõrgus 0.0inch
Toote Kaal 1.0kg

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *