Köis Redel Paadi Nailon Mööda Redelit Täiskasvanutele Kaasaskantav Roostevabast Terasest Kerge Kokkupandav Mööda Redelit 2-Konksud

€18.91 €13.24

Sku: w19112
Kategooria: Veesport

See köis redel on lihtne kasutada ja veereb kiiresti.See on sobiv minna oma paadiga või narivoodi ronida kodus.Selle nailonist köis on tugev ja vastupidav, ja roostevabast terasest konksud on rooste-vastupidavad ja turvalised.Nautige mugavust ja lõbus ning see köis redel paat.

Kirjeldus:

Materjal: nailon + stainless steel

Suurus: (ligik.) 11.8*47 tolli/29.97*119.38 cm

Iga samm kaugus: umbes 7,8 in/19.81 cm

Kaal: ligikaudu 1100g

Maksimaalne kandevõime: saab toetada üle 400 naela, murdes tugevus umbes 180Kg

Pakkeleht:

Paat Köis Redel*1

Vaata rohkem toote detailid

1. [ Kauakestev Kasutage ] saate kiiresti lisada ja eemaldada see paat köis redel oma paadiga roostevabast terasest konksud.See on valmistatud nailonist ja roostevabast terasest, mis on vastupidav päikese-ja vee kahjustusi.

2. [ Lihtne Kasutamine ] 2 konksud ja mingeid tööriistu vaja, saab kergesti riputada selle paadi köis redel oma paadiga.Ta on kavandatud olema kokkupandav ja kompaktne, nii et saate salvestada ilma probleemideta.

3. [ Lihtne Store ] See paat köis redel saab rullitud kiiresti ja kinnitatakse koos kiirkinnitusega pannal, mistõttu on lihtne ladustada ja vedada, kui seda ei kasutata.

4. [ Kergesti Teha ] oma kerge ja kokkupandav disain, see paat köis redel on lihtne teha, kui sa minema.Saate mugavalt pack see oma seljakoti või paat ja säästa ruumi.

5. [ Laialdane Kohaldamine ] Kas teil on vaja redelit, oma narivoodi, oma pikap, kastis, oma kummipaat, või oma laste ronimine seiklus, see paat köis redel hakkama saavad kõik.See on kompaktne, vastupidav ja lihtne paigaldada.

Väljas Tegevust Kerge
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *