Mootorratta Põlvekaitsmed Reguleeritav Roostevabast Terasest Põlvekaitsmed Kaitsva Küünarnuki Guard Põlve-Ja Shin Valvurid Mootorratta Põlve Kork Padjad

€86.16 €32.74

Sku: w18236

Otsin usaldusväärset kaitset sõites oma krossi?Meie Raske Protector Motokrossi põlvekaitsmed koos laiendatud tiiva disain on täiuslik.Need padjad on ideaalne ratturid, nagu nad on vabalt reguleeritav ja lahtised rihmad valmistatud elastne kiud.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Mootorratas põlvekaitsmed

Toote materjal: roostevaba teras

Toote spetsifikatsioonid: 1 paar

Toode värv: must

Toote suurus: isegi suurus

Toote stiilis: põlvekaitsmed või küünarnuki padjad

Sobib: mootorratta sõidu -, päeva ratsutamine, linna sõitmisest, väljas seiklus

Toodete Nimekiri:

1 paar*Mootorratta põlvekaitsmed

Või

1 paar*Mootorratta Küünarnuki Padjad

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ohutu Varjestus: Featuring tugeva roostevabast terasest korpuse ja polsterdatud pehme puuvill, meie mootorratta põlvekaitsmed pakkuda laitmatu kaitse oma põlved ajal kaua seljas.

2.Pidev Töö: Koos laiendatud tiivad stabiilse struktuuri, need mootorratta põlvekaitsmed pakkuda kaitset mõlemal pool jalad.Vältida vigastuste mõju ja hõõrdumist ja ratsutada.

3.Reguleeritavad Rihmad: Nautida mitmekülgne kanda valikud meie mootorratta põlvekaitsmed' reguleeritavad rihmad, mis võimaldavad teil muuta vahel kallistama või lahti sobi.Kandke need üle oma püksid.

4.Kvaliteetne Materjal: Meisterdatud carbon fiber materjalist ja elastne kiud, meie mootorratta põlvekaitsmed funktsioon, suur ðokk imendumist võimsust, tagades pikaajalise kanda.

5.Laialdaselt Kasutatakse: Need mootorratta põlvekaitsmed sobivad erinevad tegevused õues, nagu mountain biking, dirt jalgrattasõit, suusatamine, ja rohkem.Nad annavad suurepärase kaitse ja mugavuse oma põlvi.

Vanus Ülaltoodud 13, Lapsed
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *