1 Paar Kaardus Poks, Muay Tai Käsi Eesmärk Sanda Koolitus Käe Padjad Punch Poks Tähelepanu Sõrmedeta Kindad Leatherette Poks Padjad

€16.82 €8.92

Sku: w25843

Poks Kaardus Tähelepanu Mulgustamiseks Sõrmedeta kindad - Leatherette Koolitus Käe Padjad, Muay Tai Poks Sanda Karate

Umbes selline punkt:

Hea Kasutada Tegevused:Mitmekülgne ja lihtne transportida, tähelepanu sõrmedeta kindad, mis võib aidata teil kiiresti arendada suurepärane mulgustus-ja kaitsev oskusi.Kui te soovite parandada oma jalavaev, täpsus ja ajastus või soovid lihtsalt saada hea treening, need poks padjad on must-have.

Kunstnahast Pinna - need mulgustamiseks padjad on valmistatud kõrge kvaliteediga PU nahast, pehmed ja mugavad ja mittetoksilised.Hem tugev nailon string takistab polster muay tai padjad alates punnis välja.Suurepärane vastupidav õmblemine on kick padjad on vastu off-line hoone viimane.

Kanda-Vastupanu Tähelepanu Padjad - 1.5 tolli üks samm vormimise tihe vaht, võttes raske löögid ja andes oma hea padi.Paks, kuid kerge sparring padjad aitavad teil tunne valu pärast mitt treeningu ja ka pakkuda rohkem paindlikkust erinevaid lööke ja stiile.

Üks Suurus, Sobib enamusele - 7"(18cm) x 9.8"(25cm), kick kilp kasutada reguleeritav randmepael koos velcrostrap tagaküljel,mis võimaldab sobivad kenasti enamiku käed.Need kickboxing padjad sobivad mugavalt ja on tegelikult väga hingav.

Mitmekülgne - Üks paar poks sõrmedeta kindad kaasas.need poks sõrmedeta kindad ja padjad on suurepärane, Kickboxing,Karate, Muay Tai Kick, Sparring, Dojo, Võitluskunstid, Südame,taekwondo,mma ja võitlevad või silmatorkav tava.

Tüüp Sandbag Kategooria
Funktsioon Punch Tähelepanu Sõrmedeta Kindad, Sanda Koolitus Käe Padjad
Kogus 1 Paar
värv valge, punane
Vanus >8 Aastat
Kirje Nimetus poks omanik eesmärk
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *