3 1 3-Socket sigaretisüütaja Jagaja ABS Pistikupesa Splitter, Mille Laadimine USB Pordid autolaadija Mobiilseadmete Jaoks

€19.60 €9.80

Sku: w17981
Kategooria: Elektriseadmed

Omadused:

1. Sigaretisüütaja Adapter on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, mis on jäätunud, kriimustuskindel, vastupidav ja on pikk kasutusiga.

2. Intelligent security compound tehnoloogiat, 9-kordne intelligentne kaitse täielikult kaitsta turvalisust.

3. Kiire laadimine ei ole valus masin on intelligentne kiirus.

4. Toetust kütte cup, tolmuimeja, hapniku baar, auto külmik ja diktofon.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Sigaretisüütaja Adapter

Toote Materjal: ABS

Toote Kaal: 210g

Toote Mõõdud: 9.7 * 7 * 3.4 cm/3.82 * 2.76 * 1.34 aastal

Toote Nimekirjad:

Sigaretisüütaja Adapter* 1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ABS Materjal: kõrge kvaliteediga ehitus ABS materjal, Auto Laadija Adapter Splitter on iseloomustatud kui jäätunud, kriimustuskindel, vastupidav ja on pikk kasutusiga.

2.Näitab Pinge: Varustatud LED pinge ekraan, Auto Power Splitter saab reaalajas jälgida sõiduki aku automaatselt ja näitab auto pinge ekraanil.

3.Lai Kasutusala: Auto sigaretisüütaja Jagaja on ideaalne kütte tassi, tolmuimejad, hapnik baarid, auto külmikud ja salvestusseadmed.See võib katta igapäevase toide vajadustele.

4.Multi-Protect Ohutus: Sisseehitatud intelligentne security compound tehnoloogiat, Auto Pistik Splitter võib takistada auto power splitter ja teie seadmete ülekuumenemist, ülekoormus või lühis.

5.Ei ole Valus Masin: Sa leiad Auto Laadija Adapter Splitter, mis võib kiirlaadimine ei ole valus masin.Sest see on arukas IC ise laadimise tehnoloogia, mida saab intelligentne avastamise ja identifitseerimise väljundi.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *