Kütteseadme Töötleja Universaalne Ühilduv Auto Soojendus Kaugjuhtimine Termostaat Tarvikud Temperatuuriandurite Sõidukitele

€8.90 €3.56

Sku: w31938
Kategooria: Elektriseadmed

See Kütteseade vastutav Töötleja on valmistatud vastupidavast materjalist ja funktsioonid temperatuuriandurite võimeid.See on kooskõlas mitme mudelid ning on lihtne installeerimine veoautodele.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Parkimine kütteseadme lüliti pistik

Pakkeleht:

1* Parkimine kütteseadme lüliti pistik

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitte Vigastada: See parkimine soojendus pistik lüliti on valmistatud vastupidavast materjalist ja trahvi viimistletud, tagades pikaajalise kasutamise ja täpne töö.See ei ole kergesti kahjustada kuumusest või söövitav ja talub karmi ilmaga.

2.Vältida Ülekuumenemist: Tagada turvalisus oma parkla küttekeha koos meie pistiku lüliti varustatud temperatuuri sensori tehnoloogia, mis takistab ülekuumenemist või külma eest muretu töö.

3.Mitme Mudelid: Suurendada temperatuuri meie mitmekülgne parkimine kütteseade pistiku lüliti.Ühildub erinevate mudelite, see on lihtne-to-replace ja mugav vahend, et kahekordistab nagu termostaat lisaseadmete kohta.Uuendada oma sõit nüüd.

4.Sujuv Paigaldus: parkimine soojendus pistik lüliti eeldab lihtne ja vaevatu paigaldamise käigus, mingeid tööriistu vaja.Saate kiiresti ühendage see ja nautida sooja ilma probleemideta.

5.Ulatuslik Kasutamine: Meie parkimine soojendus pistik lüliti pakub täiustatud mugavust, andes sulle täpset kontrolli selle üle, temperatuur.See toode on laialdaselt kohaldatav paljude sõidukite, sealhulgas autod, veoautod ja laevad.

Erilised Omadused Kütteseadme Töötleja
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Põlemine Tüüp Kütteseadme

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *