Cherry Blossom Treehouse Treehouse Panoraam 3d Märkus Paber Nikerdamist Puu Panoraam Märkus Maja Peegel kolmemõõtmeline Värv V0a6

€30.38 €15.49

Sku: w16560

Peen kujundus: See hele puu maja panoraam paber nikerdamist kolmemõõtmeline lisa tabel kasutab peen paber nikerdamist tehnoloogia esitada elav stseen cherry blossom tree house.See annab tunde, et neid unes metsa.

LED valguse mõju: cherry tree see kolmemõõtmeline lisa tabel on ka kaunistatud väikeste LED-tuled, lisades, soe õhkkond, et kogu stseen.Öösel, see annab maha pehme kuma ja luua romantiline atmosfäär.

Keskkonnasõbralik materjal: See kolmemõõtmeline lisa tabel on valmistatud keskkonnasõbralik paber materjalid, keskkonnasõbralik, lõhnatu, ohutu ja usaldusväärne.Samal ajal, paber nikerdamist protsess muudab kogu toote rohkem delikaatne ja õrn, lisades, kunsti atmosfääri koju.

Peegel disain: alaosa see kolmemõõtmeline lisa tabel on peegel disain, lisades rohkem maagia ja fantaasia, et kogu stseen.Peegli alt saab kajastada panoraamvaade kogu cherry tree house, muutes te tunnete, nagu te olete muinasjutu maailma.Kas see on päev või öö, nautida ilu cherry blossom tree house.Samal ajal, peegli alt võib samuti suurendada peegeldus, valguse, mistõttu on kogu stseen rohkem helge ja särav.Ükskõik, kus see pannakse, siis saab keskenduda ja jututeema, tuues piiramatu üllatusi ja lõbusat koju keskkond.

Ainulaadse dekooriga: See kolmemõõtmeline padi ei ole ainult praktiline vahend, vaid ka ainulaadne ornament.Projekti Cherry tree house on lihtne, kuid kaunilt kujundatud selleks, et lisada soe ja kordumatu tunne oma kontori -, õppe-või elutuba.Kas see on kingitus või isiklikuks kasutamiseks, seda on hea valik.

Toote nimetus: Värv peegel puu maja panoraam paber nikerdamist kolmemõõtmeline lisa tabel

Toode värv: Color

Toote suurus: 8.5x8.5x78cm /3.35X3.35X2.76 tolli

Toote kaal: 350g

Pakett sisaldab: Värviline peegel puu maja panoraam paber nikerdamist kolmemõõtmeline märkus laud

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *