Iga Päev Planeerija Teataja Eesmärgid Sülearvuti Planeerija Kaasaskantav Nädala Ja Kuu Planeerija Planeerija Notepad Lapsed, Õpetajad, Täiskasvanud

€2.15 €1.07

Sku: w106444

Iga Päev Planeerija on ideaalne isiklik kirjalikult, alustada oma igapäevane planeerimine reis kergust.Intuitiivne lehe disaini, saate alati panema oma plaanidest õigel ajal.

Kirjeldus:

Nimi: Daily Planeerija

Toote suurus: umbes 20.8x15cm/8.19x5.91 cm

Pakkeleht:

1* Iga Päev Planne

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutada: See kompaktne iga päev planeerija on lihtsa disaini, mis muudab lihtne kanda ja teha ümber, sobib isiklik kirjalikult ja planeerimine oma päeva.

2.Mugav ja Kaasaskantavate: Take your planeerimine mängu järgmisele tasemele käesoleva klanitud ja ideaalse suurusega, iga päev planeerija see on lihtne teha ümber ja sobib igasse kotti vaevata.

3.Peen Viimistletud: Kogemus selge ja arusaadav planeerimise selle kasutaja-sõbralik iga päev planeerija.Selle intuitiivne lehe disaini koos erakordse töö ja vastupidavast materjalist tagada, et korraldada oma ülesannete täitmiseks ja eesmärkide saavutamiseks on sujuv.

4.Tehtud Viimane: Meisterdatud vastupidavast PVC kate, mis püsib igapäevane kulumine, meie igapäevane planeerija uhke usaldusväärne vastupidavus.On kokkupandav disain tagab tugevuse, seadmata ohtu kaasaskandmiseks.

5.Sobiv Kingitus: See Päev Planeerija suurendamist oma meeleolu, oma positiivne affirmations, motiveerivat hinnapakkumistele ja lõbus kleebised.Kena kingitus endale või lähedastele, kes soovivad esitada mõned positiivsust oma elu kavandamisel ja korraldamisel.

Mudeli Number Iga Päev Planeerija Teataja Eesmärgid Sülearvuti
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *