PPT Taktikaline Mount Tihend Sobivus RMR Red Dot Silmist Teha Alumiiniumi Sulamist AOCG Reguleerimisala PP24-0103

€18.71 €14.96

Sku: w16507

PPT Airsoft Reguleerimisala Mount Tihend Sobivus RMR Red Dot Silmist Alumiinium Sulamist Riflescope Jahindus PP24-0103 Materjal : Alumiinium Sulamist Suurus : 45x42x12.4mm Kaal : 20g

Rohkem taktikaliste üksuste

Laevandus

Tõttu shipping Määrused: KÕIK Liitium Patareid Eemaldatakse Enne Laeva.

Punkt mida tarnitakse 48 tunni jooksul pärast sai kontrollitud makse ja näitas, "Lõpetatud" olek.

Me tavaliselt laeva UK,USA,Austraalia epacket teenust.teistes riikides on laeva poolt Hiina Post Air Mail.

Epacket teenus(7~15working päeva);Hiina Post Air Mail(20-40 tööpäeva) (vastuvõtmise aeg võib varieeruda tollivormistuse ajal erinevates riikides).

Me ei vastuta mis tahes kohandatud maksustamise vajaduse korral mõnes riigis.(Me saada rahvusvahelise maatükk, maksustamise harva juhtunud mõnedes riikides)

See tarne kokkulepe on välja arvatud meie riigipüha.

Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärne, taskukohane viis laevaliinidel.kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kohalikest kommetest ja posti teenust.kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega kohe täiendavat abi.me ei vastuta kahjude või kahjumi laevandus protsessi.

Tasumine

Kõiki makse tuleb lõpule viia ühe nädala jooksul pärast pakkumise.

Kui teil on vaja rohkem aega, palun öelge meile, tulevane aeg oma makse

Võtke meiega ühendust

Me töötame 5 päeva (Mon KUUSK 8:30 AM-6:00 PM EST ) nädalas.

Palun saata otse.Tagasiside foorum ei ole koht, et jätke meile sõnum.

Tagastab

Tagastamine on lubatud Kui te ei ole oma ostuga rahul ja tuleb alustada poolt ostjale 30 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast.

Selleks, et saada raha tagasi oma tagastatud kaup peab olema oma originaal avamata mint seisukorras, nagu veetud, kõik pakendid, käsiraamatud ja dokumendid puutumata ja muutmata kujul.Kirjed eemaldatakse nende "blister-pack" ekraan pakendis on tagastamatu.Ostja peab maksta tagasi laevandus.

Tagasiside

Me Püüame iga ostu eest, et olla viie tärni reitingu üks.Palun andke meile teada, kuidas saame sinu viie tärni reitingu üks liiga!

Meie eesmärgiks on teha iga klient on 100% rahul oma järjekord.Kui te saate oma tellimuse, võta minut aega, et jätta meile positiivset tagasisidet kell www.asterek.ee.Palun ärge lihtsalt jäta neutraalne/negatiivne tagasiside kui teil oli küsimus objekt.Kui te ei ole rahul, palun andke meile teada enne lahkumist tagasisidet.Palun saada meile kiri kaudu Trademanager ja andke meile teada, kuidas me saame teenida oma rahulolu!

Palun tea, et oma positiivset tagasisidet ja 5 star rating www.asterek.ee on meile äärmiselt oluline.Viie tärni reitingu süsteemi, et www.asterek.ee algatatud on ka oluline, et jätkuv edu oma äri.

Tüüp Reguleerimisala tihend
suurus 45x42x12.4mm
Brändi Nimi CANIS LATRANS
Juhend Pikkus Muud
Mudeli Number PP24-0103
Materjal Alumiinium
värv must
Sobib RMR red dot vaatepilt
Kaal 20g
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *