Kass Hairball Abinõu Hairball Kreem, Kassid, Kassitoit Hairball Kass Asjade Sise-Kassid Juuste Pallid Kontrolli Kassid

€10.64 €5.32

Sku: w13643

Hairball vahend kassid on must-olla kassi omanikud, kes tahavad hoida oma karvased sõbrad terve ja õnnelik.Hairballs võib tõsiselt kahjustada tervist keha, mis põhjustavad seedetrakti probleeme, oksendamine ja isutus.See lahendus on lihtne kasutada, lihtsalt lisada mõned tilgad oma kassi toitu või vett iga päev.See aitab lahustada hairballs ja ennetada nende teket.See sisaldab ka toitainete-rikas koostisosi, mis aitavad luude kasvu, juuste kasvu ja läige.Sobib nii mees-kui ka naissoost kassid igas vanuses.

Omadused:

Kirje Tüüp: Lemmikloomade Karvad, Toitumine Koor

Koostis tooraine: maltoos, fructooligosaccharide, taimne õli, soja letsitiin, wheatgrass, soja valku.

Söödalisandi koostis: papain, vitamiin A, vitamiin B1, vitamiin B2, vitamiin 6, vitamiin B12, vitamiin D3, vitamiin E, foolhape, niatsiin ja pantoteenhape.

Kohaldamisala: väikesed loomad nagu jänesed, merisead, tšintšiljad, merisead ja hamstrid.

Net sisu: 30g/60g

Kõlblikkusaeg: 18 kuud

Säilitamise tingimused: Palun hoida õhukindlalt kuivas kohas alla 25°C, vältida otsest päikesevalgust ja sööda jooksul 4 nädala jooksul pärast avamist.

Ettevaatusabinõud: loomatoiduks ainult, palun hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toodete Nimekiri:

Hairball Eemaldaja Kassid*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Hairball Lahendus: See hairball eemaldaja kassid on õrn ja tugev viis, kuidas aidata oma kassi vabaneda hairballs, et tüütama neid.See sisaldab papaia ensüüm ja nisu seemikute kiudaineid, et sujuv ja lahustatakse hairballs, muutes need lihtsamaks, et eritada.

2.Lihtne kasutada: Pole vaja mõõta või kaaluda.Lihtsalt pigistada 2cm selle toote (1g) ja pakkuda seda, et teie kass kord päevas.Nad võivad lakkuda oma sõrme või oma nina, või võite segada see koos nende toit.

3.Elav Tervis: Koos A-vitamiini, D-vitamiini ja see hairball eemaldaja kassid, oma lemmiklooma saab nautida terve ja elujõuline elu.Need vitamiin toetab luude ja hammaste tervist ja teha oma kassi rohkem energiline ja armas.

4.Sobiv Kingitus: See hairball eemaldaja kassid on imeline ja kasulik kingitus naistele, meestele või lastele, kes jumaldan nende kassid, Nad armastavad seda kingitus ja tänan teid selle eest Thanksgiving, Jõulud, Halloween, või oma sünnipäeva.

5.Läikivad juuksed: See hairball eemaldaja kassid sisaldab toitainete-rikas koostisainete, nagu näiteks foolhapet ja letsitiin, mis soodustavad juuste kasvu ja läige.Oma lemmikloomi armastavad süüa, ja see maitsev valem, mis annab ka neile oluliste vitamiin.

Mudeli Number Hairball Eemaldaja Kassid
Päritolu Mandri-Hiina
Koera Pesakond Kirje Tüüp Mähkmed

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *