Kass Sulg Mänguasjad Kass Sulg Teaser Iminapp Terasest Koolitus Mänguasjad Koos Sulgedega Vahetatav Multifunktsionaalne Jaoks Kassipojad

€7.96 €3.98

Sku: w14047

Bullet punkte:

1. Rahuldada Oma Kassi: Koos terasest traat, rod ja asendatav suled, meie Kass Võlukepp Mänguasi, mis võimaldab teil kohandada nurk ja lahenda kohta tasasele pinnale oma epoksü iminapp, millega kohandatakse teie kass on ainulaadne soodustuste lõbus ja interaktiivne mänguaeg.

2. Edendada Head Tervist: Meie Kass Võlukepp Mänguasja Sulg Vangutamine ja Heli on Kavandatud, et Edendada Head Tervist, Suurendades Treeningu ja Ergutades loomulikke Instinkte, Lummav Oma Karvane Sõber Tundi Lõbus Mänguaeg.

3. Suur Vastupidavus: Pikad postid on spetsiaalselt töödeldud, muutes need ei ole lihtne murda või kahju eest, tagada stabiilne mänguaeg.Plus, mis on lisatud manusena vastu kukkuda ajal

4. Multi Eesmärgid: Kontrolli meie Kass Võlukepp Mänguasja terasest traat, rod ja mängida koos oma kassi, tugevdades oma side-ja kulutusi kokku.Parandada vanema-lapse suhe ja lase oma kasside sõber tunnen oma armastust ja kiindumust kasvada.

5. Vasta Kassi Uudishimu: Edendada oma feline on loomulik instinkt meie Kass Võlukepp Mänguasi.Lase kassid nautida lõbu tagaajamine ja püüdmine, simuleerides tegelikke saagiks.See interaktiivne mänguasi, mis rahuldab oma uudishimu ja soov uurida, pakkudes samas vabastamisega stress ja igavus.

Kirjeldus:

Otsin lõbus ja vastupidav kassi mänguasi?Proovige meie reguleeritav nurk Kassi Mänguasi Võlukepp!See ei ole lihtne murda, ja võimaldab teil juhtida suunda ja kiirust terasest valtstraadi.Suurendada treeningu ja simuleerida reaalseid saagiks oma karvase sõbraga.

Kirjeldus:

1. Materjal: ABS +terasest traat +sulg

2. Suurus: kokku traadi pikkus (cm.) 95cm/37.4 cm

3. Värv: must/valge/

Pakkeleht:

4. Kass Teaser Wand*1

Tüüp kassid
Materjal nailon
Mänguasjad Tüüp Tunnelid
Päritolu Mandri-Hiina
On Nutikas Seade no

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *