Universaalne Paksenenud Soe Wc-Padi Wc-Poti Matt Neli Aastaaega Wc Abi Padjad Koos Käepide O V U Kujuline

€20.42 €10.21

Sku: w13525

Bullet Punkte:

1.Mugav Padi: Lihtne ebamugavustunne talje ja tagumik selle wc-istme padi on valmistatud paksenenud pehme materjal.See on paksenenud disain, mis annab hea elastsust ja tuge.

2.Veekindel ja Hügieenimeetmed: See wc istme padi on valmistatud kõrge-kvaliteet EVE materjalist, mis on veekindel ja õli-tõend, vastupidav peitsi ja lõhnad ning lihtne puhastada.Kõik-ümber disain hõlmab kogu iste, hoides seda puhta ja hügieenilise.

3.Käepide Disain: See wc istmepadja pakub küljel kandesang, mis teeb lihtsaks kaant avada ilma seda puutumata, tagades mugava ja hügieenilise kogemus.

4.Lihtne Puhastada: See wc istme padi on loodud, et puhastada ainult 1 mast, ilma et oleks vaja lahti see.See ei ole kerge kaduma ja tõmbuvad, ja see on pestav ekstra hügieen.See on pikk eluiga ja tugev vastupidavus.

5.Universaalne Kasutamine: See wc istmepadja saab lõigata vabalt mahub O-kujuline, V-kujuline, või U-kujuline tualetid.See sobib kõik kuju ja suurusega wc ja lihtne kasutada.Ei libise või nihutamist, lihtsalt mugavus ja soojus.

6.Wc istme padi on kõik umbes projekteerimisel, kus on käepide paigutamine/nihe.See on pehme ja mugav, mis aitab leevendada ebamugavust talje ja tagumik.See on probleemivaba puhastamine võimaldab teil puhastada vaid 1 loputage.See on ka lihtne kohandada suurust, sest see võib olla lõigatud vabalt.Hüvasti ebamugavust ja uuendada oma vannituba kogemusi meie wc-istme padi!

Tehnilised andmed:

1.Toote Nimetus: Wc istme padi

2.Materjal: EVE

3.Toote Mõõdud: (ligik.)42*37.5 cm/16.54*14.76 tolli

4.Toote kaal: umbes 50g

Pakkeleht:

Wc istmepadja*1

Märkus:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, mõned pildid kauba võib olla väike värvi erinevus, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Mudeli Number Armas Wc-Istme Kate
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Overcoat Wc Kohtuasjas
Stiil Ühe-osaline Komplekt
Funktsioon Öko-sõbralik
Materjal Plast
Ühekordselt No

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *