Vanema-lapse Köök Põll Pectoralis Trükitud Varrukateta Polüester Põlled Lapse Täiskasvanute Kodu Puhastamise Tööriistad, Talje Küpsetamine Põll

€5.76 €5.48

Sku: w18391

100% Uus

Toote nimetus: Apron

suurus:

68X55cm(27X22in)

47X38cm(19X15in)

Värv: Nagu Pildil

Pange tähele:

1) Kõik katted on käsitsi õmblemine põhjusel, võib esineda 2-3cm (umbes 0.8-1.2-tolline) kõrvalekalle.

2) Actural värv võib natuke teistsugune pilte, sest heleduse kerge.

Komplekti kuulub: 1 Tk Polüester Põll Me toetame tilk laevandus -, hulgi-ja klientide tellimused, võtame DIY stiilis kohandamine,saada 1000*1000 või suurema HD pilte.Me disain DIY stiile teile.

Kohaletoimetamine:

1. Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul peale seda, kui me kontrollida oma makse.Palun andke mulle teada 1-2 päeva jooksul, kui teie aadress on õige

2. Enne tellimist palun võtke meiega ühendust, et kinnitada oma eelistatud saadetise meetod.

3. Keerukuse tõttu, rahvusvaheline logistika,aja raiskamine, tollivormistus,Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa üksus kolmekümne päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust, ja siis ma aitab teil jälgida seda.Maksmine:

1. Võtame maksmise kaudu Alipay,T/T,Western Union,krediitkaart,Moneybookers,pangaülekandega,ja muud makseviisid.Kui teil on raskusi teha makse,palun võtke meiega ühendust aitab.Tagasiside:

1. Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on meile väga oluline.

2. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet.Kindlasti me teeme sama.

3. Kui teil on küsimusi toodete kohta olete saanud, palun võtke meiega ühendust www.asterek.ee Kaubanduse Juht või E-mail ja vastame teie päringule jooksul 24 tundi tööajal 9.00 kuni 6.00 pm (Peking Aeg) esmaspäevast laupäevani.Kui vastust 24 Tunni jooksul, siis palun kontrollige, et rämpsposti oma postkasti.

4. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul.Täname teid ühendust gamesalor!

Kasutamine SANITAAR -
Päritolu Mandri-Hiina
Liigitus Varrukateta Põll
Materjal Polüester
Stiil peace
Tüüp Vöökoht

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *