1 Paar Fitness Kaitsekindad Fastener Lindi Poole Sõrme amortisaatoritega, Hingav harjutamiseks Väljas rattaspordi Kindad

€11.41 €5.59

Sku: w11745

1 Paar Fitness Kaitsekindad Fastener Lindi Poole Sõrme amortisaatoritega, Hingav harjutamiseks rattaspordi Kindad

Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, meie treeningut kindad on super pehme, hingav ja kerge, hoiab käed kuivad ja mugav kõik korda.

Poole sõrme disain liigelda ja jagada soojust ja maksimeerida vabaduse sõrme liikumist treeningu ajal.Ergonoomiliselt disainitud sobima kõver ja suurus inimese käsi, tagades optimaalse mugavuse treeningu ajal.

Tõhusalt leevendab käe valu ja ebamugavustunne ajal intensiivse treeningu.Meie fitness-kindad on mõeldud, et suurendada oma treening kogemus ja kaitsta oma käed vigastusi.

Uuenduslik kaitsev disain koos amortisaatoritega, padding, et vähendada käe vigastused.Ja meie kinnaste funktsioon fastener lindi tagada turvaline ja mugav sobivus parema randme stabiilsust.

Meie fitness kindad sobivad erinevad spordi tegevused, nagu tõstmine, jalgrattasõit, jooksmine, pakkudes mugavad ja parajad.

Kirjeldus:

Tutvustame meie fitness kindad, mille eesmärk on suurendada oma treening kogemus ja kaitsta oma käed vigastusi.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, need kindad on vett hülgav ja higi-wicking, tagades oma käte kuivuse ja mugav intensiivse treeningu ajal.Uuenduslik disain hõlmab kiht erilist silikooniga polsterdatud peopesa mittelibiseva haarde ja šokk imendumist, vähendades riski käe valu ja ebamugavust.Kas sa oled tõstmine, jalgrattasõit, jooksmine, või tegeleb muu spordi, need kindad mugavad ja parajad, mis vastab kuju oma käes.Võta oma treeningu järgmisel tasemel meie ergonoomiline ja mugav fitness kindad.

Kirje Nimetus: Fitness Kindad

Materjal: Polüester, Silikoon

Omadused: Hingav, Higi Imendumist, Elastne Reguleeritav

Suurus Andmed:

S, L: 14.5 cm/5.71", W: 9cm/3.54" (Ligik.)

M, L: 15 cm/5.91", W: 9,5 cm/3.74" (Ligik.)

L, L: 15.5 cm/6.1", W: 10cm/3.94" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 Paar Fitness Kindad

Võitluskunsti Stiil Karate
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *