Fitness DIY Set Jõusaal Rihmaratas Kaabel Masin Tarvikud LAT Treening Kaalu Tõstmiseks, Lift Rihmaratas Süsteemi Kaabel Masina Laadimiseks Pin-koodi

€87.41 €43.70

Sku: w34511

Lat-ja Lift Pullty Süsteem

Muutes ühendus viise vahel tõstuk luku ja kaabli abil ja kasutada erinevaid kaal plaadid, võite teha erinevaid harjutusi, nagu biitseps, triceps, õlad ja tagasi kodus või erasektori koolitus tuba.

Paks nailonist köis ümar käepide vähendab käte väsimust.Paindlik nailonist punutud köis saaks säilitada oma kuju isegi siis, pideva treeningu.

Vaikne rihmaratas hoiab sind mõjutavad teisi treeningu ajal.

Vastupidav ja Mugav Komponent: Tahke aine ehitus tross nööri, tagades ohutuse ja kõrge kasuteguriga, oma kodus jõusaal.

Lihtne Paigaldada ja kasutada Kodus Jõusaal: Tulevad riputamise pael, kasutage karabiin througth kaks laadimine ring rihmad riputada üles rihmaratas blokeerida.Ei ole vaja puurida auk.

Kõrge Kvaliteediga Materjali ja Ohutuse Garantii: Valmistatud kõrge-kvaliteet heavy-duty metallist ja kõrge-tugevus mantelkaablid veenduge, kestvuse ja tõrgeteta töö.

Multifunktsionaalne Kodus Jõusaal Seadmed Komplekt: Kõik põhilised LAT ja lift rihmaratas süsteemi komponente lisada.Harjutuse kahe transpordiliikide puhul saate valida: Tõmba alla ja Tõstke üles.

Sobivad Nii Algajatele kui ka Professionaalidele: Lihtne-to-install kodus jõusaal starter kit, ja boonus add-spetsialistid, et valida rohkem keha hoone meetod.

Tõstmine Rihmaratas rihmad ja carabiners Kaasaskantav Roostevabast Terasest Rattad Rihmaratas Süsteemi Jõusaal Fitness DIY Tarvikud

Kaalu Tõstmiseks Rihmaratas Rihmaratas Kaasaskantav Roostevabast Terasest Vastupidav Tõste Rataste Tõstmiseks Rihmaratas Süsteemi Jõusaal Fitness DIY Kinnitus.Meie suur-laagri rihmaratas ratas on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, vastupidav, tugev, kerge ja kulumisele vastupidav.Raske tollimaksu tõstmise rihmaratas funktsioone kahepoolne mute laager ja sujuva libisemise, mugav kasutada.Vaikne tõste ratas on suur fitness aksessuaar külge rihmaratas süsteemi, nagu tõste-plokid, redel jne.Tõmba alla manus kaalu tõstmiseks rihmaratas veojõukontroll ratas on lihtne paigaldada puidust, seinad, aken, jne.Kaasaskantav trossi rihmaratas on väga sobiv kodu clothesline, jõusaal, treeningust, relvade, biitseps, triceps, seljalihaseid, jne.Diy kaabel sõudmise masin rihmaratas süsteemi.kodus jõusaal lat pull down koolitus-laager ratta.vaikne kodu seadmed treening tõstmise abiseadised.roostevabast terasest kahepoolne sile libistades vaikne.tugevast materjalist, madala müratasemega, vastupidav, kerge, kaasaskantav.

Lai Kasutusala: kaasaskantav trossi rihmaratas on väga sobiv kodu clothesline, jõusaal, treeningust, relvade, biitseps, triceps, seljalihaseid, jne.

Lisatasu Materjal: Meie suur-laagri rihmaratas ratas on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, vastupidav, tugev, kerge ja kulumisele vastupidav.

Diy Lisa: hääletu tõste ratas on suur fitness aksessuaar külge rihmaratas süsteemi, nagu tõste-plokid, redel jne.

Vaikne Kaabel Rihmaratas: heavy duty tõste rihmaratas funktsioone kahepoolne mute laager ja sujuva libisemise, mugav kasutada.

Lihtne Paigaldus: tõmba alla manus kaalu tõstmiseks rihmaratas veojõukontroll ratas on lihtne paigaldada puidust, seinad, aken, jne.

Kirjeldus:

Materjal: Roostevaba Teras alumiinium nailon

Pakett Sisaldab:

1x Lift Pullty Süsteem

Märkused:

Erinevuse tõttu erinevate monitoridega, pildid ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Võrrelge detail suurused sinu, palun lubage 1-3cm viga, sest käsitsi mõõtmine.

Palun jättes kirja, enne kui sa annad halba tagasisidet, kui tooted on mõningaid probleeme.

Tänu oma arusaamad.

Koolitus Sait käed, Lihaste Relex Seadmed, Omanik, Tuum
Teenus Hulgi Dropshipping
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Päritolu Mandri-Hiina
Osakonna Nimetus Unisex
Brändi Nimi NoEnName_Null
Mudeli Number Fitness DIY Süsteem

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *