2tk Kauboi Mütsi Omanik Auto Kauboi Müts Hammas iminapp Universaalne Kauboi Müts Mount Trossi Rack Ruumi Kokkuhoiu Kauboi Müts

€23.37 €11.68

Sku: w11320

[Võimas iminapp] iminapp disain tagab kindla hoida ja on väga usaldusväärne, hoides müts kindlalt paigas, isegi sõidu ajal, ja mitte lihtsalt alla kukkuda.

[Ruumi Kokkuhoiu] Selle mütsi omanik saab riputada taga uksed või muud vertikaalsetel pindadel, mis teeb tõhusa kasutamise ruumi ja hoida oma auto või kodu, ruumi, puhas ja organiseeritud.

[Easy Installation] Lihtsalt pühkige pind puhtaks ja lükka iminapa välja siseõhu kiire paigaldus.Võimaldab teil salvestada oma kauboi müts mugavamalt.

[Vastupidavad ja Kerged] kauboi müts hammas on valmistatud kvaliteetsest plastikust, kerge ja vastupidav, mis tagab pika tööea.

[Laialdaselt] auto kauboi müts omanikule tugev äraveo tassid võib olla fikseeritud mitmeid siledad pinnad, sealhulgas armatuurlaua, auto klaas, klaas uks, külmik uks, jne., pakkuda teile aja säästmise ja lihtne müts salvestamise lahendus.

Kirjeldus:

Auto Kauboi Mütsi Omanik ja uuenduslikku iminapp disain, mis hoiab erinevaid pindu ja on lihtne paigaldada.Tugev vaakum, kauboi mütsi omanik annab mugava müts salvestamise lahendus ilma asumist ekstra ruumi, hoides oma auto või kodu ruumi korrastada.

Omadused:

Tugev iminapp Disain: iminapp disain tagab tugeva adsorptsiooni, väga usaldusväärne, müts ei kukkuda isegi siis, kui auto on auklik.

Ruumisäästlik: müts omanik saab riputada tagasi ukse või muud vertikaalsed pinnad, ja võib olla ka fikseeritud mitmesugustel pindadel, sealhulgas armatuurlaua, auto klaas, klaas uks, külmik uks, jne., kasutades tõhusalt ära ruumi ja hoida auto või kodu keskkond, puhas ja korras.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Kauboi Mütsi Omanik

Materjal: Plastik

Suurus: 6,7 CM (iminapp); 90CM (trossi)

Värv: Must

Märkused:

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt selle värvi.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

2 x Kauboi Mütsi Omanik

Kauboi Mütsi Omanik iminapp,Universaalne Kauboi Müts Rac,Kauboi Müts Mount Trossi Hammas,Ruumi Kokkuhoiu Kauboi Müts Riidepuu,Auto Tarvikud

Stiil Modern Stiil
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *