Korea Beebi Sügis-Talvine Müts Armas Karu Kootud Soe Vastsündinud Ühise Põllumajanduspoliitika Imiku Beanie (Solid Color Baby Girl Boy Pehme Heegeldatud Mütsid

€0.57 €0.31

Sku: w61595
Kategooria: Mütsid & Mütsid

Toote Nimi: Teddy Laste Kootud Müts

Toode Värv: Nagu pildil

Toote Materjal: Kootud

Toote Suurus: Reguleeritav koos elastsus

Toote Kaal: 70g

Pakendi Sisu: Teddy Laste Kootud Müts *1

Toote Kirjeldus:

1. Materjal ja Konstruktsioon: See korea cartoon bear müts on valmistatud kõrge-kvaliteet kootud materjal, pehme ja mugav, hoiab teie lapse pea soojas.Müts on armas ja ainulaadne disain, mitmete loomade arvud valida, mis sobib nii poistele ja tüdrukutele.

2. Soojus: Hoida oma beebi pea sooja on oluline jooksul külm talveilm.See müts on valmistatud paks kootud materjalist, tõhusalt blokeerimine külm tuul ja hoida oma beebi pea soe ja mugav, vähendades riski püüdmine külm.

3. Vanus: See müts sobib väikelastele ja imikutele, poisid ja tüdrukud vanuses 0-3. Reguleeritav kummipael disain tagab selle, et müts on mugavus ja stabiilsus, korrigeerides, et beebi pea ümbermõõt.

4. Mitmekülgne: See armas müts on mitte ainult sobib sise-ja välistingimustes talvel kasutamiseks, kuid võib kasutada ka dekoratiivse aksessuaar teie laps.See võib olla seotud mitmesuguste varustus, lisades, armas ja stiilne element beebi väljanägemist.

5. Lihtne Puhastada ja korras Hoida: See müts on valmistatud vastupidavast kootud materjalist, mistõttu on lihtne puhastada ja hooldada.Saate valida, kas käsi pesta või masin pesta, ja pärast puhastamist, siis saab õhk-kuivatatud või kuivatatud madalal temperatuuril.Sel moel saab hõlpsasti hoida müts puhas ja vastupidav.

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-3cm vahed, täname oma arusaamist!

2. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, palun pange tähele, et pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Sugu Naised
Kohaldatava Stseen Väljas
Stiil Uuendus
Funktsioon Hoida soojas
Materjal Villa
Kohaldatava Hooaeg Talv
Toote Tüüp Skullies & Beanies
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number B273B
Muster Tüüp Tahke
Avaldamise Kuupäev Winter2022
CN Shanghai

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *