Touchless seebidosaator Automaatne Tulede seebidosaator Touchless Käsi seebidosaator Koos Lcd Display Wall Mount 500ml

€43.21 €25.49

Sku: w35253
Kategooria: Kodu

Automaatne Andur seebidosaator Wall Mount 500ML Mahutavus Puutetundlik LCD-Ekraan, 5 Reguleeritav Helitugevus Vannituba Touchless Seepi Mahuti

Automaatne käsi seebidosaator on sisseehitatud tundlik infrapuna andur, mis reageerib kiiresti, ilma pigistada.Saate kergesti määrata, maht seep 1-5 tase, vajutades väikese avaja/suur avaja ja lihtne lugeda läbi ekraanil.

Lihtne kasutada, meie automaatne seebidosaator vastab erinevatele vajadustele täiskasvanute ja laste ilma raiskab seepi, s 0.25 väga kiire väljastamise.

Naudi touchless käte pesemine ja ülim mugavus koos seinale paigaldatud automaatne seebidosaator.Oma võimsa 1800mAh akut ja suur 500ML konteiner, salvesta oma aega, millel ei võta ja laadige nii tihti.

Featuring täiustatud digitaalne ekraan, nutikas seebidosaator näitab aega, ruumi temperatuuri ja praegune seep tasandil.Saate seadistada ja kasutada seda lihtsalt selleks, et tuua rohkem mugavust, et oma elu

Hoia oma vannituba või köök puhas ja korralik koos, käed-vaba seebidosaator on seinale paigaldatud funktsioon, mis säästab väärtuslikku countertop ruumi.Täisautomaatne nõudepesumasinad seebidosaator on varustatud täiustatud IPX5 veekindel tehnoloogia, mis hoiab ära seep ja vesi corroding circuit board ja oluliselt pikendab selle kasutusiga.

Ühildub erinevate pesuvedelikud nagu roog seep ja šampoon.Laialdaselt kasutatakse köögis, vannitoas, kooli ja kõikjal mujal.Teha elu lihtsamaks ja teha oma pere armastus käte pesemine.

Kirjeldus:

Tutvustame meie automaatne seebidosaator, täiuslik lisaks oma kodus või kontoris.Oma viis-tasandil reguleeritav seep maht, saate kergesti kohandada summa seep loobuda, lihtsalt vajutage nupule.Sisseehitatud tundlik infrapuna-andur tagab kiire vastuse, ilma et oleks vaja pigistada, mistõttu on mugav nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Hüvasti sagedane laadimine ja aku asendamine meie laetav seebidosaator.Varustatud suure mahutavusega aku, mida saab kiiresti laetud kaudu Tüüp-c, see võib kesta kauem kui 60 päeva on täis laetud.Mitte ainult see säästa aega ja vaeva, kuid see on ka rohkem keskkonnasõbralik ja kulutõhus.

Meie automaatne vedelseebi dosaator pakub 500ML suure mahutavusega konteiner ja viis reguleeritav tarnete maht, pakkudes ülim mugavus kiire ja lihtne käsi pestes.Easy-to-loe digitaalne ekraan näitab aega, ruumi temperatuuri ja praegune seep tasandil, parandades kasutatavust ja tuua rohkem mugavust, et oma elu.

Oma wall mount funktsioon, see käed-vaba seebidosaator säästab väärtuslikku countertop ruumi ja hoiab oma vannituba või köök puhas ja korralik.Selle stiilne disain lisab ilu igas kohas, mistõttu see sobib kasutamiseks köökides, vannitubades, koolid, ja rohkem.

Kirje Nimetus: Seebidosaator

Materjal: ABS

Aku: Sisseehitatud 180mAh Laetav Aku (Komplektis)

Paagi Maht: 500ml

Funktsioon: Sensing

Omadused: Wall Mount, Suure Võimsusega, Touchless

Suurus Andmed:

L: 19.8 cm/7.8", W: 7cm/2.76", H: 9cm/3.54" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x seebidosaator (Traceless Kleebis Komplektis)

1 x Kasutusjuhend

1 x Type-c laadimiskaabel

Mudeli Number Seebidosaator
Tüüp Vedelseebi Dosaatorid
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Vedelseebi Dosaator
Vedelseebi Dosaator Tüüp Automaatne Seebidosaator
Peamine Materjal Plast

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *