Sõita Nii Palju Kui Tunned, Kuid Sõita Jalgratta Sport Plakat Retro Metallist Tina Märk Vintage Märk Kodu Kohvi Seina Home Decor Kingitus

€10.39 €5.19

Sku: w205959
Kategooria: Home Decor

①Size: Meede Umbes 20 Cm X 30 Cm ;30 cm X 40 Cm.

②Easy Üles Riputada: See Kerge Metallist Tina Märk Kaasas Eelnevalt puuritud Augud Lihtne Kuva.Servad Iga Tina Märk On Laines Ohutu Käitlemise.Tina Märk On Valmistatud Kõrge kvaliteediga Metall, Tina, Mis On Vastupidav.Veekindel, Külglibisemise-pimestavad, Lihtne Puhastada Ja värvi pidav. - Loominguline, Lihtne Ja Stiilne Disain.

③ Isikupärastatud Seina Kaunistamiseks Iga Kord: Ideaalne elutuba, Magamistuba, Külaliste Tuba, Vannituba, Söögituba, nõupidamisteruum, Esik, Garaaž, Mees Auk, Baar, Kohvik, Korter, Hotelli, Hoovis, Aed, Park, Tänav, Riputada See Seinte Või ustega Ruumides Sise-Ja Välistingimustes, Jne.Et Lisada Rohkem Võlu, Et Oma Elu.

④Vintage Wall Decor eelnevalt puuritud kinnitusava Sise-Ja Välistingimustes Anti-rooste Ja Anti-pleegib Ühepoolne värvid Võivad Erineda Valgustus, Tulemused On Mõnevõrra Ebatäpne.Loodan, Et Teile Meeldib.

⑤Welcome Meie Poes.Vajuta "lisa Ostukorvi" Osta Nüüd!Sind Armastan Seda!kui Teil On Küsimusi, Palun Andke Meile Teada, Me Püüame Oma Parima, Et Sind Aidata.

Stiil Ameerika Stiilis
Materjal Metallist
Kuju Ristkülik
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *