Maastiku Vaip, Maali Maastik Lapiga Seina Decor Akna Vaade Seina Art Beach Seina Vaip Jaoks Magamistoas Seina Art Aken

€4.32 €2.46

Sku: w205351
Kategooria: Home Decor

Muuta oma magamistuba arvesse romantiline oasis meie naha-sõbralik ja kerge seina vaip.Selle selge ja puhas trükkimine lisab kunsti-touch ruumi, samas ka toimib piknik matt või tolmu kate.Tekstuur muudab selle ekstra siledad ja tekstuuriga, parandades üldine õhkkond oma ruumi.

Omadused:

Toote materjal: lühikese -, plüüš-riie

Toodete Nimekiri

Maastik Gobelään *1

(Varustatud meetrit liimi*1)

Soe meeldetuletus: Toote mõõdud on mõõdetud käsitsi, võib esineda kergeid tõrkeid, palun anna mulle andeks, palun vaadake tegelikust tootest.

Vaata rohkem toote detailid

1.Naha-Sõbralik Materjal: Tõsta oma ruumi, mille see kaunis vaip valmistatud kõrge kvaliteediga ja vastupidav lühike palus kangas.Oma naha-sõbralik ja kerge omadused tagavad mugavuse ja hingavus

2.Xquisite Töö: See uimastamise versioon meie maastik vaip, vitriine peen töö, mida kasutavad advanced high-definition digital printing tehnoloogia.

3.Multi-Funktsionaalne: Tõsta tahes ruumi, kus see maastik vaip, mis kahekordistab nagu piknik matt, rand, tekk, kardinate, või tolmu kate.Kasuta seda nagu laudlina muljet oma külalisi igal korral.

4.Suurendada romantiline Atmosfäär: Kaunistavad oma kodu meie maastik vaip ja luua hubane ja külalislahke ruumi.Kauni mustrid meenutav maaliline maastik, see soodustab romantilise õhkkonna

5.Masinaga või käsitsi pesu: See maastik vaip on valmistatud kõrge-kvaliteet polüester kangast, mis muudab selle siledamaks ja rohkem tekstureeritud.Saate hõlpsasti puhastada masina või käte pesemist ja raua see madalal temperatuuril, et eemaldada kõik voldid.

Päritolu Mandri-Hiina
Teemasid Loomade
Materjal PUUVILL
Raam No
Tüüp PLAKAT
Originaal No
Mudeli Number -
Technics Käsitsi Maalitud
On Nutikas Seade no
Stiil KOKKUVÕTE

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *